Diyetisyen

Hekim/Uzman aradığınız şehri seçin
  • Ataköy 7-8-9-10 mahallesi D-100 güney yanyolu Aşçıoğlu Selenium Retro 9 A blok kat 2 daire 33, İstanbul Harita

Diyetisyen Ayşenur Saral Gül Beslenme Ve Danışmanlık Merkezi

• Ahmet Piriştina Blv. No:51 Tınaztepe, İzmir Harita

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Buca Hastanesi ve Buca Tıp Merkezi

• Aşık Veysel Mahallesi Atatürk Bulvarı No:4/4 Bahçeşehir, İstanbul Harita

Orthorom Sağlıklı Yaşam Merkezi

• Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Mimar Sinan Cad. No:59, İstanbul Harita

Özel muayenehane

Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Mimar Sinan Cad. No:59, Beylikdüzü Harita

Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi

• Arma Residance Yenişehir Mah. Bakü Cad. No :6 A1 Blok Kat :2 Daire:65 Kurtköy, İstanbul Harita

ELİF BİLGİN BAŞ BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIK MERKEZİ

• Medicana International Ankara

Diyetisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi Daha fazla

Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya Harita

Alsancak Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:57/5, Konak Harita

Özel Oz Psikoloji Aile Danışma Merkezi

• Kudret International Hospital

Diyetisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp Daha fazla

Gmk Bulvarı No: 81, Çankaya Harita

Kudret International Hospital

• Özel Doğan Hastanesi

Diyetisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Cennet Mah. Ziya Gökalp Cad.No:2, Küçükçekmece Harita

Özel Doğan Hastanesi

• Estetik International Bursa Tıp Merkezi

Diyetisyen, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi

, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Sertifikalı medikal estetik, Ozon terapi, Kupa terapi (hacamat), Estetisyen Daha fazla

Barış, İzmir Yolu, No:206, Nilüfer Harita

Estetik International Bursa Tıp Merkezi

• Hoşnudiye Mahallesi, İsmet İnönü-1 Caddesi, Kılıçoğlu Plaza, D:No:13 /63, Eskişehir Harita

Aknet Danışmanlık Merkezi

• Atatürk Mah. Alemdağ Cad. No:111 Kat:2 D:4/A, İstanbul Harita