Diyetisyen, Yenimahalle, Ankara
Wings Ankara Plaza,Mehmet Akif Ersoy Mh. 83. Cd.274. Sk. A Bl. No:58, Ankara • Harita
Nihal Usul
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diş hekimi Daha fazlaDemetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle • Harita
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Ankara Tandoğan Magnet Tıp Merkezi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaTandoğan, Mebusevleri Mh, Anıt Cd. No:12 Çankaya, Ankara • Harita
Ankara Tandoğan Magnet Tıp Merkezi
Başkent Bulvarı Asyamaç Sitesi B1 blok no:23 Batıkent/Ankara, • Harita
Buse Görgülü Ofis
Özel Büyük Ortadoğu Tıp Merkezi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji Daha fazlaTepealtı Mahallesi İvedik Cad. No:338/A, Ankara • Harita
Özel Büyük Ortadoğu Tıp Merkezi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Ağız diş ve çene cerrahisi, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaMevlana Bulvarı No:86/88, Çankaya • Harita
Mevlana Bulvarı No:86/88, Ankara • Harita
Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk romatolojisi Daha fazlaGayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41, Yenimahalle • Harita
Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi
Ayvalı Mahallesi Ayvalı Caddesi No: 113/B Etlik, Keçiören • Harita
Özel Deva Tıp Merkezi
Dyt. Doğa Gürbüz
Diyetisyen
Çakırlar, Turgut Özal Mh. 2167. Sk. Akkent Twins Trade, Batıkent Yolu D:3/A Blok No:146, 06370, Ankara • Harita
Dyt. Doğa Gürbüz
Dyt. Çiğdem Özcan