Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya
p.....
Viral enfeksiyn geçirmiş oğlum atlatmış olmasına rağmen çocuk doktorumuzun bazen korneada hasar bırakabileceğini söylemesi üzerine gittik. Doktordan önce endişelenen oğlum ağladı ağlayınca gözleri kızardı ve burnu aktı. Hastalığın geçtiğini doktorumuzun teyit etmiş olduğunu,sadece gözde hasar kalmışmı diye geldiğimizi söylememe rağmen,gözleri kırmızı heryere bulaştıracak aletlere değecek şimdi dedi. Kaldıki gözü etkilediyse enfeksiyon geçirirken de gelebilirdik. Velhasıl aletlerin temas edeceğini söylemisine rağmen oğlumun hasta olduğunu düşündüğü için hiç bir alete temas ettirmeden uzaktan muayene etti. İlaç yazacağını söyldi. İlaç deyince konjuktivit mi dedim. Sizce bu çocuğun gözleri kızarmamış mı diye tersledi. Ağladı o sebple olabilir dedim.Ağladı ya da ağlamadı ben bilmem dedi. Hiç bir soruma terslemeden cevap vermeyen, genel göz durumuyla ilgili hiç bir bilgi vermeyen, ağlayan bir çocuğun muayene aletlerine hastalık bulaştıracağını söyleyen birini tavsiye etmiyorum.
se...k
Sayın Doğan Ceyhan hocamızla Ankarada Maya Göz hastanesinde karşılaştık yıllar önce ve o gün bugündür kendisinin takibindeyiz. Benim kızım şuan 19 yaşında ve 3 buçuktan yaşından beri göz tembelliği ve şaşılık sorunlarımız vardı. Doğan hocamız belirli periyotlarda küçük numaralarla göz numaramızı azaltarak gözün kendi işlevini yapmasına yönelik farklı bir tedavi uygulamaktadır. Kendisine geldiğimizde numaralarımız 5 civarında iken şimdilerde 2.75 lere kadar indi sayesinde. Umuyoruzki Doğan hocamız sayesinde numaralarımız giderek küçülecektir. Gerçekten insanlığından falan bahsetmeye zaten hiç gerek duymadan ki hastasıyla mükemmel ilgilenen bir doktor ben teknik olarak branşında çok iyi bir hekim olması sebebiyle herkese tavsiye ediyorum. Kendisine minnettarız.
ba...n
13 Yaşında ki kızım için Güven Hastanesi'nde Doğan Ceyhan Hoca'ya gittim. Hayatımda rast geldiğim en ilgili hocaydı. Epey zaman ayırıp ayrıntılı göz muayenesinin ardından , kızımın bitmek bilmeyen sorularının hepsine güler yüzlü bir şekilde bıkmadan cevap verebilecek başka bir hoca olacağını düşünmüyorum. Bir psikolog gibi , kızımın gözüne olan hassasiyetini anlayıp , kaygılarını gidermek için müthiş bir yaklaşım gösterdi. Tanıdığım herkese tavsiye edeceğim. Tekrar teşekkürler hocam.
oz....
Doğan Hoca 6 aylık bebeğimizi güle oynaya muayene etti, gözündeki çapaklanma ve neler yapılması gerektiği hakkında açıklayıcı bilgiler verdi. Hastalarına yaklaşımı çok olumlu, çok memnun kaldık.
mi....
Hocamıza ilgisi, içten yaklaşımı için çok teşekkür ederim. 2 yaşındaki çocuğum muayene olduğunun farkına varmadan, korkusuz eğlenerek muayene oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
se...n
Selamun aleyküm arkadaşlar biz doğan Ceyhan hocaya çocuk göz sağlığı ve şaşılık başvurduk.Bir kaç muayene sürecinden sonra ameliyat kararı aldık ve çok memnun kaldık ameliyatımız çok ilgi bir şekilde gerçekleşti. Doğan hoca çok ilgili sabırlı ve güvenilir ☺️ Doğan hoca hastalarına çok ilgili ve güleryüzlülükle samimi davranıyor allah razı olsun çocuğumuzun gözleri çok güzel ve Sağlıklı olmaya devam ediyor doğan hocaya çok çok çok teşekkür ederiz
fe...8
Doğan beye ilk defa gittim iyiki de gitmişim dediğim doktorlardan birisi kendisi gerçekten çok değerli ve hastalariyla ilgilenen birisi ne kadar teşekkür etsem az psikoloji olarak benide çok güzel motive etti allah razı olsun işinin uzmanı diyebilirim herkese tavsiye ederim
şü...i
Karanlık dünyamı aydınlatan Maya Göz Ankara Hastanesi doktorlarından Sayın Doğan Ceyhan'a teşekkürlerim, arz ederim. Hikmet Çamlı
go...n
Doktor bey gayet ilgili ve işine hakim. Sunmuş olduğu tedavi ne kadar yeni olsa da sonuç vermeye başladı. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
al...r
Doç. Dr.doğan beye kırıkkaleden gittim.kendisi tecrübeli,teşhisi iyi,hastayı iyi aydınlatan,hastane menfaatını ikinci planda tutan, insani yönü iyi bir doktor.sağ gözümdende katarakt ameliyatını ona olmayı düşünüyorum. sol gözümden üç sene önce katarakt ameliyatı olmuştum.gözümde görme kaybı vardı.lazerle delik açarak,görme kaybı düzeldi.Allah yolunu açık etsin.Ali ülger
Doğan Ceyhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Doğan Ceyhan, Göz Hastalıkları.
Doğan Ceyhan adresi nerede?Doğan Ceyhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Doğan Ceyhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Doğan Ceyhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Doğan Ceyhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Doğan Ceyhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Doğan Ceyhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Doğan Ceyhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Doğan Ceyhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları