Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
İnfertilite ve Tüp Bebek
Medicana Konya Hastanesi
Hamilelik süresince nil hanıma gittik bebegin babası olarak iletişimden memnun kalmadım sorduğum sorulara zoraki ve kısa cevaplar verdi eşime de aynı şekilde davrandı. Biz sormadikca asla açıklama yapmadı erken doğum için gece sancilarimiz başladı ve acil olarak geldik yolda aradım ve izinli olduğu için başka bir doktorun ilgilenecegini söylediler ertesi gün izni bitip iş başı yaptığı halde bize bakan doktor nil hanıma gerekli bilgileri verdim yatış yaptığınızda haberi var demesine rağmen odamıza gelmedi. Gecmis olsun demedi. Surec icinde Bebegin ultrasonuna bakarken bilgi vermedi sürekli ilgisizdi. yüzünü hiç göstermiyor bizim bebek hocam dediğimde vesikalık mi çekeyim dedi. Bir sonraki ay tahlil yapacağım aç gelin tok gelin vs bilgi vermeyip neden aç gelmedin diye kızdı.Bunun gibi pek çok sorun yaşadık ve doğuma 1 hafta kala başka bir hastaneye geçtik hiç memnun kalmadık endişeli ve memnunsuz kaldık şehir dışından geliyorduk. Tavsiye etmiyorum
bü...k
Şehir dışında yaşadığım için takiplerimi başka bir doktor yaptı. Doğumum için Konya’ya geldiğimde Nil hanımla tanıştım. Acil olarak sezeryana alındığımda doktor ve ekibi herşeye hazırdı. Bir sağlıkçı olarak beni rahatsız eden olumsuz hiç bir durum olmadı. Nil hanımın pratikliği ve tecrübesi beni tatmin etti. Başarılarının devamını dilerim.
şe...l
Doktor Nil hanım sayesinde 2 gün önce ilk çocuğumu kucağıma aldım. Konya da yaşamadığım için normalde takibimi başka bir doktor yapıyordu. Doğumdan yaklaşık 15 gün önce takibimi yapmaya başlamasına rağmen çok ilgili bir doktor. Normal olarak başladığım süreci sezeryan olarak tamamladım. Doktorun naifliği sayesinde bu süreçte hiç zorlanmadım.
b....ş
Sevgili Nil Hanımla ikinci doğumumu gerçekleştirdim. İlk doğumumda edindiğim travmatik tecrübelerin tamamını sildi diyebilirim. Doğumda güleryüzlülüğü, rahatlatıcı konuşmaları ve her an bilgi paylaşması sayesinde çok rahat bir doğum geçirdim. Ancak Nil hanımla birlikte ekibine de teşekkür etmezsem eksik kalır. Özellikle Mevlüt Bey'in ne kadar gergin olduğumun farkına varmasıyla stresimi azaltma çabalarını unutamam. Ayrıca maalesef ismini bilmediğim anestezi uzmanı da tüm süreç boyunca yanımda olarak güven verdi. Bir kadının en özel ve güzel anlarından biri olan doğumu böylesine kolaylaştırıp, güzelleştirdikleri için hepsine çok teşekkür ederim.
z....g
Nil hanımla ikinci doğumumu gerçekleştirdim. Birinci doğumum doktor memnuniyetsizliği nedeniyle her açıdan travmatik bir doğumdu. Nil hanımı ilk gördüğüm an şefkati, merhameti ve profesyonelliği beni kendine hayran bıraktı. Kontroller sırasında gebelikle ilgili meydana gelen olumsuz durumları dahi sakinlikle hastasına telkin ediyor ve insanı aşırı rahatlatan bir tavrı vardı. Her kontrolde basitte olsa fiziksel temasla sizi kendinizi güvende hissettiriyordu. Koluma dokunarak "korkma bu kolay bir doğum olacak" demesi beni hep çok cesaretlendirdi.
Tüm doğum süreci boyunca da tüm taleplerimi yerine getirdi, beni çok güzel bir şekilde sakince yönlendirdi, asla canımı yakmadı. En korktuğum şey dikişlerdi, fakat Nil hanım vesilesiyle dikişlerin bir kabus olmadığına şahit oldum. Dikiş sırasında yavaş yavaş ilerleyip, canım yandığında hemen durdu, gerektiğinde ikinci defa uyuşturma uyguladı. Aynı şekilde gönül rahatlığıyla eşim tüm süreçte yanımda bulunabildi, ilk doktorum buna izin vermemişti...
Işinin tamamen ehli bir insan. Hiç ama hiçbir şikayetim yok kendisi hakkında. Travması 3 senede anca geçen bir doğumdan sonra bana pozitif bir doğum tecrübesi yaşatan Nil hanıma buradan da teşekkürlerimi iletiyorum. Yaptığınız şey bir kadının hayatına her anlamda pozitif dokunmak ve biri sizin vesilenizle hayatı boyunca unutmayacağı güzellikte bir süreç yaşadı. Herkese tavsiye ederim...
fa....
Nil hocam çok içten samimi sıcakkanlı, çok tecrübeli bilgili bir hekim gebeliğim 18. Haftamda sonlandı ama sürecin başından beri gerek sakinliği gerek bilgisi samimiyetiyle anne yakınlığıyla güzel takip gerçekleştirdi. Her şey rabbimden ben bebeğimi kaybettim ama yine olsa yine Nil hocama giderim ve gideceğim de kendisine burdan da teşekkür etmek istiyorum…
i̇...
İkinci gebelik takibi ve doğumumu gerçekleştirdi güler yüzü insanı rahatlatan tavırları bilgileri ile yine çok memnun kaldım ilk kızimda doğumu Nil hanım yaptırdı kesinlikle tavsiye edilecek bı doktor teşekkürler Nil hanım o kadar iyisiniz ki kalbinizin güzelliği yüzünüze vurmuş
ay....
30.11.2021 tarihinde ikinci oglumu kucagima veren doktoruna cok teşekkür ederim. 9 ay boyunca cok ilgiliydi.bilgisine zaten diyecek yok bnim icin guler yuzlu ve anlayisli sakin olmasida iletisim icin cok onemli ve kendisinde hepsi vardi. Basarilarinin devamini dilerim
me...
2011 de Nil hocamın sayesinde cok rahat bir dogum gerceklestirmistim yıllar sonra kadın hastalıklarından gttım rahim duvarı kalınlasması için bi kac doktora gorundum parça alınacak dedi cok korktum hemen kendisini aradım kısa sürede parcaya gerek kalmadan ilacla tedavi etti hızlı sonuc aldım Allah razı olsun cok memnunum kesinlikle herkese tavsiye ediyorum naif güler yüzlü bir doktor
Histereskopi miyom ameliyatı oldum Nil hanımda. Tedavisi de hastalarıyla iletişimi de çok candan... Rahatlıkla ameliyatımı tedavi sürecimi atlattım o kadar korkularıma ragmen çok rahat bı operasyon geçirdim. El becerisi ve doktorluk tecrübesinden çok memnun kaldim, İnşallah hamileliğimde de tek adresim olacak canım doktorum... Teşekkür ederim güler yüzünüze ilginize ve tecrübenize...
Durdane Nil Okur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Durdane Nil Okur, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Durdane Nil Okur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İnfertilite ve Tüp Bebek, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Randevu, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi.
Durdane Nil Okur adresi nerede?Durdane Nil Okur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Durdane Nil Okur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Durdane Nil Okur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Durdane Nil Okur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Durdane Nil Okur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Durdane Nil Okur hangi dilleri konuşuyor?Durdane Nil Okur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Durdane Nil Okur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Durdane Nil Okur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Durdane Nil Okur hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Durdane Nil Okur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Durdane Nil Okur hangi sigortaları kabul ediyor?Durdane Nil Okur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları