Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer INR Polikinliği

Doktorumuza İstanbul/Kartal'daki INR polikinliğinde muayene olma imkanı bulduk. Kandaki INR oranını belirlemek adına kendisi yaşlı annemin ilaçlarımızı düzenledi. Ancak hasta ile olan gergin diyaloğu açıkçası çok dikkatimizi çekti. Tamam İstanbul kalabalık ve hayli stresli bir şehir. Ama hastalarla iletişim kurarken sabırlı davranmak takdir edersiniz ki çok önemli. Hastalığımızın nedeni nedir? Nelere dikkat edilmeli? Vs. Açıklayıcı hiç bir bilgi verilmemesi insanın kafamızda hayli soru işareti oluşturuyor haliyle.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Kendisine annemi göstermiştik Kızılay Altıntepe tıp merkezinde. Hastasıyla ilgilenen, söyledikleriyle ilgili sorulan her soruya da terslemeden, sabırla, adam gibi cevap veren iyi bir doktor. Bu yönüyle insana güven veriyor. Söylediği her şey benim daha önce yaptığım araştırmalarla paraleldi. Kafamda olan soru işaretlerinin tamamını da giderdi ve gerekli ilaçları yazarak rahatsızlığın ilerlemesini engellemek için gereken adımları attı.

yaklaşık üç yıl once kurumunuza yüksek tansiyon hastası olarak başvurdum. Kurum beni kendisine yöneltti. Benimle çok yakından ilgilendi ve uzun muayenelerden sonra ilacımı yazdı. Tansiyonum bir hafta gibi bir sürede stabil hale geldi. Kendisine bir hasta olarak çok teşekkür ediyorum. Son derece insancıl ve mükemmel bir hekim.

mükemmel

MÜKEMMEL