Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu
Yüz Dolgusu
Çene Dolgusu
Şelasyon
Uzm. Dr. Ebru Önöz Muayenehanesi
2014 yılında eşi Beyin Cerrahi Op. Dr. Mustafa Önöz’ünde içinde bulunduğu Nöro Akademi grubuna katılmak için Medipol Üniversite Hastanesine geldi ve burada da eş zamanlı anestezi uzmanlığı ve ağrı polikliniğinde görev yaptı. 2015 yılında ekip Memorial bünyesine geçti. Memorial Hastanesinde çalışmaya başlayan Dr. Ebru Önöz halen part time olarak Ataşehir Memorial Hastanesinde çalışma nöralterapi, mezoterapi, alanında çalışmalarına devam etmekte ve kliniğinde daha geniş olarak cilt mezoterapisi, zayıflama, ağrı tedavileri, prp… gibi çeşitli tedavileri yapmaktadır.
öz...e
Ebru hanım benim yıllardır çektiğim migrenime şifa oldu. Ağrısız yaşamayı öğrendim sayesinde. Açıklayıcı, ilgili yaklaşımıyla zaten rahatlıyorsunuz. Migrenin tedavisi olmaz yargısını kesin kırıyor. Kendisine minnettarım.
Ben çok memnunum doktorumdan, ağrım için tercih ettim.Bir trafik kazası geçirdim, omurgamda çökme ve ağrı oluyordu.Belime nüksediyordu.Ağrı tedavisi oldum, 4 seans terapi aldım.Çok da memnun kaldım, çok şükür ağrılarım geçti.Doktorumu çok seviyorum,çok teşekkür ederim.Çok memnunum.İnsanlığı ayrı bir konu, doktor olmasının yanında harika bir insan.
Araştırarak ulaştım kendisine.Ebru Hanım çok pozitif, doktor olmasının yanı sıra teknik bilgisiyle bana çok yardımcı oldu.Ben ağrı tedavisi oldum.4-5 seans gittim, ağrım azaldı.
z.....
Ebru Hanım hem güler yüzlü hem de işini çok layığıyla yapan bir doktor.Kendisinden çok memnunum .Mezoterapi, ozon terapisi ve prp için gidiyorum.Saçla ilgili aldım ve genel bağışıklıkla ilgili görüştüm.Yıllardır durduramadığım ve birçok deneyimim olmasına rağmen sonuç alamadığım saç dökülmemle ilgili olumlu sonuçlar aldım.Hatta tekrardan gidiyorum eski günlere dönmemek adına çünkü memnun kaldım.
Çok memnunum.Ben hem belimin ağrısı hem de ozon terapi için gidiyorum.Belimin ağrısı için ağrı tedavisi oluyorum .10 seans aldım.Şuan iyiyim, herhangi bir sıkıntım yok.Ağrılarım geçti.
Memnunuz, bir sıkıntımız yok.Ozon terapisi oluyoruz annem için.Annem alzheimer ve şeker hastası, 75 yaşında.Çok iyi geldi anneme.Anneme yaklaşımı çok iyi,bebek bakar gibi bakıyor, muhteşem. Annemle ilgilenmesi çok iyi.Annem şimdi daha motivasyonlu, daha önce sürekli uyuyordu.Ozon terapisi uyumaları azaldı.
Çok memnun kaldım kendisinden.Ağrılarım vardı, bana nöral terapi uyguladı.Tedavi sürecini tamamladık, şuan iyiyim.Baya uzun terapi aldım.Ağrılarımın %80 i bitti diyebilirim.Zaman zaman yine kendisine gidiyorum.
i.....
Bel fıtığından kaynaklı ağılardan dolayı gitmiştim. Çok ilgili hakikaten işinin erbabı diye bir değim vardır ya işte o Doktor hanım için geçerli bence. Mesleki olarak sürekli araştırmacı yönü ve yenilikçi anlayış ile de her gittiğinizde hastalığınızla ilgili yeni bilgiye ulaşabilir ve son tedavi yöntemleri ile tedavi olabilirsiniz. Bana sunduğu tedavi için teşekkürlerrrrr.
z.....
Hem Çok iyi bir insan hem gerçek bir hekim...
Ağrı tedavisinde çok başarılı. Belimin ağrısı için gittim ve tamamen geçti. Kesinlikle tavsiye ederim. Ender karşınıza çıkar...
Bel ve boyun fıtığı hastasıyım. İlk etapta farklı doktorlara gittim. Daha sonrasında Ebru Hanım'a muayene olmaya karar verdim. Ağrı tedavisi ve nöral terapi uygulamasından sonra fıtık ağrımdan kurtuldum. 4-5 sene önce de şiddetli bel fıtığı nedeniyle gitmiştim. Tedavisinden sonra ağrılarım azaldı. Günlük hayatta yaptığımız yanlışları, yaptığı tüm işlemlerde tüm detayları ve her türlü alınması gereken önlemleri açıklayıcı bir şekilde anlatarak devam ediyor. Ebru Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Sayesinde ağrılarımdan kurtuldum.
Ebru Önöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Önöz, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Mezoterapi, Ozon Terapi. Size Ebru Önöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu, Normal Randevu, Nöralterapi, Mezoterapi, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, Gençlik Aşısı, Ozon Tedavisi, Ozon Terapi, Ozon Terapi Randevusu, Romatizmal Hastalıklarda Ozon Tedavisi.
Ebru Önöz adresi nerede?Ebru Önöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Şenlik Sok. No:16 K:1 Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Önöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Önöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ebru Önöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Önöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ebru Önöz hangi dilleri konuşuyor?Ebru Önöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Önöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Önöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Önöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Önöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Ebru Önöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar