Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Ebru hocayla oğlumun her doktorun farklı görüş bildirdiği mevcut durumu üzerine tanışma fırsatımız oldu. İnanılmaz kibar, sakin ve tüm detayları sabırla açıklayarak üzerimizde olan stresi, kaygıyı tamamen bitirdi. Herşeyi netleştirdi ve inanılmaz bir güven sağladı.Çok teşekkür ederim.

Ebru Hanım çok ilgili, güler yüzlü, işinde yetkinliğini hissettiren bir doktor. Bizi endişelendirmeden her olasılığı ayrı ayrı değerlendirdi. Sorularımıza açıkça yanıt verdi. Oğlumun hasta, benim çocuğu hasta anne psikolojimizi anlayışla karşılayarak çok pozitif bir yaklaşımla yönetti süreci. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

I

ebru hanımla dışkapı hastanesinde tanışma fırsatı bulduk.ayşe serdaroğlunun tavsiyesi üzerine.kendisine sonsuz güvenimiz var ve bütün hastalara tavsiye ediyorum.anne olarak beni teslli etmesi açıklama yapması beni yatıştırması herşeyiyle dörtdörtlük insan diyebilirim.fakat şuanda gazi hastanesine geçiş yaptığı için kendisine yine devam etmek istiyoruz inş böyle bir şansımız olur

doktorumuzla gazi ünivfrsitesinde yatarken tanıştık proföserimizin asistanıidi insanaverdiği değer sevecen kişiliği uygulamaları ile iyi bir uzman doktor idi şimdi doçent olmuş bütün epilepsi hastası çocuklara ve anne babalara överek tavsiye ediyorum

Profili düzenle veya yönet