Harbiye mh.Teşvikiye cd. Aydın apt. No:51 kat:7 D:13 Nişantaşı, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Botoks +7 daha fazla

Burun Estetiği

Göz Kapağı Estetiği

Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Dr. Ebru Şen

1984 yılında Adana da doğdum. İlk ve orta öğretimi Sabancı İlköğretim okulunda Adana'da, liseyi yatılı olarak Kahramanmaraş Süleyman Demirel Fen lisesinde tamamladım. 2002 yılında İstanbul Tıp Fakültesine girdim. 2008 de mezun olduğum yıl Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi eğitimine başladım. 2014 de uzmanlık diplomamı alıp, Kars Kafkas Üniversitesine atandım. Burada Plastik Cerrahi Anabilim Dalını kurdum ve Yardımcı Doçent olarak çalıştıktan sonra 2016 da kendi isteğimle akademik kadrodan feragat edip Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışmaya başladım. Bu sürede Brezilya'ya Prof Dr Carlos Roxo nun yanına postbariatrik cerrahi eğitimi almak için gittim. Burada bulunduğum 4 ayda Pitanguy klinkte dünyaca ünlü Prof. lerden yüz estetiği eğitimi aldım. Dönüşümü takiben 2017 itibariyle Nişantaşında ortak kullanımlı bir özel muayenehanede hasta görmeye başladım. Şuanda da kendi muayenhanemde Teşvikiye caddesinde hasta kabulüne devam etmekteyim.

Konum: başka bir yer Diğer

14.07.2016 tarihinde iş kazası geçirdim op.dr ebru şen ameliyatımı üstlendi ve sinir damarlarıma zarar vermeden ameliyatımı gerçekleştirdi belkide hayatımı ona borçluyum iyiki varsınız hocam . Bende şuan hangi hastanede olduğunuzu Merak ediyordum mutlaka muayenenize uğrayacağım

Göğüs dikleştirme ve gıdı ameliyatı yaptırdım kendisinde. Çok memnun kaldığım bir süreç oldu. Yaklaşımı ve profesyonelliği ile çok başarılı bir hekim. Hastaya yaklaşımı, hastasını rahatlatması çok memnun edici. Genç yaşına rağmen tecrübesiyle göze çarpıyor.İşine odaklı, başarılı ve güzel sonuçlar çıkaran bir cerrah.

Y

Botoks ve dudak dolgusu yaptırdım kendisine. Dudak dolgusu tedavisinde başlangıçta biraz ödem oldu ve sonrasında iyileşti. Botoks tedavisi de gayet güzel bir iyileşme süreciydi ve hiç sorun yaşamadım. Ebru Hanım, en iyisini yapmaya çalışan, özverili bir hekim ve hastasını dinleyen iyi bir doktor. Yaptırdığım değişikliklerden çok memnun kaldım. Doktorum sadece gerekli olanları yapıyor, gereksiz gördüğü işlemleri önermiyor. Çok memnunum. Teşekkür ederim kendisine.

Botoks işlemi için gittim kendisine ve çok memnun kaldığım bir süreç oldu. Bu işlem öncesi ve sonrasında yaşayacağım durumlar konusunda ayrıntılı bilgilendirme yaptı. Konuştuğumuz her şey gerçekleşti. Ebru Hanım, açıklayıcı biri, bilgi vermesi, yaptığı uygulamaların başarılı sonuçlanması, samimiyeti ve güleryüzü en beğendiğim özellikleri oldu. Göz ve alın çevresi kırışıklıkları içindi bu tedavi. Benim için önemli olan sahte görünmemesi ve mimiklerimin yok olmamasıydı. Beklediğim sonucu aldım ve daha aydınlık bir cilde kavuştum. Tavsiye ediyorum.

Çok memnun kaldığım, gayet güzel bir tedavi süreciydi benim için. Dudak dolgusu tedavisi aldım. Ebru Hanım'ın güleryüzlü, samimi ve dürüst tavırları beni çok memnun etti. Geçirmiş olduğum tedavi sonrasında dudağımın görüntüsünden de, şeklinden de çok memnunum. Ayrıntılı olarak bilgilendirildim süreç boyunca ve her şey tasarladığım gibi oldu.

Botoks, gençlik aşısı ve dudak dolgusu yaptırdım kendisine. Hiçbir işlemde ağrı ve acı hissetmedim. Sıcakkanlılığı, samimiyeti ve her anlamda açıklayıcı olması tüm süreci rahatlattı. İnanılmaz güven veren ve hastasında korku hissettirmeyen, eli hafif ve harika bir insan. Hijyen ve konfora çok özen gösteren bir hekim. Sonuçlardan da çok memnunum. Beklediğimin üzerinde ve çok güzel sonuçlar aldım. Çok mutluyum.

Meme küçültme ve burun estetiği hizmeti aldım kendisinden. Çok nazik ve tatlı bir doktor. Yaklaşık 2 yıldır danışanıyım. Hastanede her an yanımdaydı, ne zaman arasam ulaşabildim. Tüm sorularımı cevapladı ve cevapsız sorum kalmadı. Yaptırdığım işlemlerden çok memnunum. Kardeşim de memnuniyetim üzerine burun estetiği aldı, o da çok memnun kaldı. Çok ilgili, tatlı ve işinde çok başarılı bir doktor. Tüm süreçte hastasını anlayan ve ona göre davranan bir doktor. Yaptığı işlemler kişiye özel, sabit değil. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Y

Göğüs toparlama için gittim kendisine. Bununla birlikte karın ve kalça germe ameliyatı oldum. Çok memnun kaldığım ve gayet güzel sonuçlar aldığım bir süreçti. Ebru Hanım işine hakim, işlemle ilgili detaylı bilgi veren ve sonrasında ilgi ve alakası çok yüksek bir hekim. Çok memnunum halimden, çok iyi sonuçlandı benim için. Arkadaşlarım araştırarak ulaşmıştı kendisine, bana da önerdiler, ilk görüşmede 'evet, bu o doktor' dedim ve kararımı verdim. Seçimimden çok memnunum.

Liposuction, botoks ve dudak dolgusu tedavileri aldım. Özellikle dudak dolgusu konusunda çok başarılı. Ebru Hanım doğru işlemeleri uygulayan, yapılmayacak işlemler konusunda hastasına açık olan bir hekim. Gayet başarılı ve ağrısız bir süreçti. Yaklaşık 6 ay oldu bu tedavileri alalı ve görünümümden çok memnunum. İnsan kendisini iyi hissedince özel hayatında da mutlu oluyor ve bu mutluluk her şeye yansıyor.

Sürekli işlem yaptırdığım bir hekim. Botoks, dolgu yaptırdım ve göz kapaklarımı aldırdım. İhtiyaç duyduğum her konuda tek adresim kendisi. Hekimliğinden ve yaptığı işlerden çok memnunum. Eli çok iyi, öyle güzel dokunuyor ki; doğal ama nokta atışı yapıyor tüm işlemlerinde. Sizi dinliyor ve ihtiyaçlarınızı belirliyor. Çok samimi bir insan. Çok memnunum yaptırdığım işlemlerden. Şu an aynanın karşısında hayranlıkla bakıyorum kendime.