Uzm. Dr.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Çocuk Nörolojisi
Daha fazla
Küçükçekmece 1 adres
Dr. Öğr. Üyesi Ece GÜLTEKİN , Çocuk Nörolojisi Uzmanı olarak Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev almaktadır.
Dr. Öğr. Üyesi Ece Gültekin, 2006 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini 2007–2012 yılları arasında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Çocuk Nörolojisi yan dal uzmanlık eğitimini ise 2014–2017 yılları arasında Medipol Üniversitesi’nde tamamlamıştır.
Mesleki deneyimleri kapsamında; Şanlıurfa Suruç Devlet Hastanesi, İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İstinye Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapmıştır. 2025 yılından itibaren Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde akademik ve klinik çalışmalarına devam etmektedir.
- Tüm Çocuk Hastalıkları
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece 34295
- Sigortası olan hastalar
Gerçekten çok ilgili bir doktordu. Bizi her konuda aydınlatarak açıklamalarda bulundu
• Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi • Diğer •
be...
Ece Hanıma Beş ay kadar kızımızın nörolojik takibini yaptırdık dört kez gittiğimiz muayeneden maalesef hiçbir sonuç alamadık nedeni doktor hn bir teşis koyamadı ve uygun bir tedaviye bizi başlatmadı sorduğumuz her şeye normal yanıtını aldık ve kızımızın kasılmaları başladı uygun bir tedavi bulundu daha sonrasında çok şükür muayenesinden mennun kalmadık şu anda başka bir doktora gidiyoruz
• başka bir yer • Diğer •
Ece Gültekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ece Gültekin, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Nörolojisi. Size Ece Gültekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Kontrol Randevusu.
Ece Gültekin adresi nerede?Ece Gültekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ece Gültekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ece Gültekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ece Gültekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ece Gültekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ece Gültekin hangi dilleri konuşuyor?Ece Gültekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ece Gültekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ece Gültekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ece Gültekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ece Gültekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ece Gültekin hangi sigortaları kabul ediyor?Ece Gültekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla