Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü, Eskişehir
mi...z
Sa dostlar 7.3.2018 de gecirdigim bir kaza sonucu ogu tıp fak. Acilden giriş yaptım. 5 kaburga kırılmış. Egemen hocamın hastası olma şerefine erdim. Acında, yoğun bakımda, serviste yakinen ilgilendi. Cevremdekikerden hep övgü duydum. Ama sonuna kadar hak ediyor. Cumartesi pazar bile yanıma geldi. Bilgi verdi, moral verdi, cesaret verdi. Yarın da insallah çıkaracak. Özetlemem gerekirse hani deriz ya "adam gibi adam, adam evladi" işte böyle. Ben hastası olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Allah ondan razı olsun...nice hayirli hizmetler yapmasını, kolaylıklar vermesini diliyorum...son bir not: bu fakültede önceden de yaptım. Yine aynı kalitede biri vardı ama şimdi o yok! Mehmet Temiz
fa...n
egemen hocama çok teşekkür ederim eşimi sağlığına kavuşturduğu için gerçekten çok ilgili insana güven veren işini en iyi yapan hekim böyle hocalarımızı allahım başımızdan eksik etmesin
ra...m
Egemen hocayı gerçekten çok tavsiye ederim kendisi çok iyi biridi cerrahlık konusundada sonuna kadar güvenebilirsiniz şayet bir göğüs cerrahı arıyorsanız tam yerine geldiniz demektir.
Egemen Döner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Egemen Döner, Göğüs Cerrahisi.
Egemen Döner adresi nerede?Egemen Döner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Egemen Döner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Egemen Döner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Egemen Döner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Egemen Döner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Egemen Döner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Egemen Döner hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Egemen Döner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.