El Cerrahisi
A Life Hospital Sağlık Grubu
El cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji Daha fazlaElvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut • Harita
A Life Hospital Sağlık Grubu
Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita
Doç. Dr. Önder Karaaslan
El cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Folkart Towers A Blok 32. Kat, İzmir • Harita
Şemsi Tebrizi Mahallesi Şerafettin Caddesi No:95, Karatay • Harita
Özel Konya Hospital
Kahramanlar Mah. 1418.Sok.No:14, Konak • Harita
Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. No.11/13, Fulya Terrace Center, C2 Blok, Kat9 D:49, İstanbul • Harita
Muayenehane
Dikilitaş, Fulya Ayazma dere Cad, Yeşilçimen Sokağı No :23, İstanbul • Harita
Prof Dr. Aydın YÜCETÜRK
Via Hospital Sancaktepe
El cerrahisi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaSarıgazi Mah. Osmangazi Cd. No:34, Sancaktepe • Harita
Via Hospital Sancaktepe
El cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaKavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita
15 Temmuz Mah.14842 sok.No:5 Kat:1 Daire:1, Gaziantep • Harita
Koray Çelebi Klinik