Prof. Dr.
Elif Dağlı
Çocuk Göğüs Hastalıkları,
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
İstanbul 2 adres
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Apgar Skoru
Arter Kan Gazı Alma +24 daha fazla
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Apgar Skoru
Arter Kan Gazı Alma
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Bronkoskopi
Büyüme Hormonu Testi
Elıf Dağlı Muayenehanesi
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Fana(Antinükleer Antikor)
Fototerapi
Göğüs X-Ray
Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü
Elıf Dağlı Muayenehanesi
Kistik Fibrozis Testi(Ter Testi)
MRI
Yenidoğan Işitme Taraması
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
1974-1980 – Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ankara
1980-1985 –Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimi Hacettepe Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı , Ankara
Uzmanlık tezi: Çocukluk çağında Henoch Schönlein nefritinin histopatolojik incelemesi – Hacettepe Çocuk Hastanesi Pediatrik Nefropatoloji Ünitesi Tez yöneticisi: Prof Dr Keriman Tınaztepe
1982-1983 İmmunoloji Master programı, Hacettepe Tıp Fakültesi, Ankara, Program Yöneticisi Prof Dr İzzet Berkel, Tez yöneticisi Prof Dr Keriman Tınaztepe Çocukluk çağı lökositoklastik vaskülitinde histopatolojik bulgular
yataklı Hacettepe Çocuk Hastanesinde başasistanlık
1988-1990– Çocuk Göğüs Hastalıkları ve Alerji Ünitesinde araştırma görevlisi – Royal Brompton Hastanesi Londra, İngiltere ( ruhsatlı çalışma izni) Bölüm Başkanı :Prof J.O. Warner
Araştırma konuları: Kistik fibrozisde enflamasyon, Ağır astımda metotraksat kullanımı ve kan düzey ölçümü
2010-halen
-Marmara Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesinde eğitici öğretim üyesi
Eğitim konuları: Tütün kullanımının sağlık etkileri, Tütün kontrolü, Çocuklarda kronik akciğer hastalıkları , solunum bulguları ile ayırıcı tanı, kistik fibrosis, tüberküloz
Klinik Pratik– özel muayenehane hekimi
2008-halen Bloomberg vakfı tütün kontrolü ve yol güvenliği proje direktörü
2000-2010 Marmara Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı
1990-2010 Marmara Üniversitesi Çocuk Göğüs Hastalıkları kurucusu ve başkanı
1994- Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Profesörlüğüne atanma
1988-1990 Onursal araştırma görevlisi, Çocuk göğüs hastalıkları ve alerji ünitesi, Brompton Hastanesi, Londra, İngiltere
1988– Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doçenti ünvanını kazanma
1987-1988 Yardımcı Doçent
1985-1987 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı – 85 yataklı çocuk kliniği Atatürk göğüs hastalıkları ve göğüs cerrahisi merkezi
Klinik deneyim
1992– İnteraktif bronkoskopi kursu- Davos, İsviçre, Yönetici: Prof. Robert Wood- North Carolina Üniversitesi
1997 yılında Marmara Üniversitesi bronkoskopi ünitesini kurdu.
Eğitim deneyimi
1987- halen Tıp fakültesi öğrencilerine solunum hastalıkları ve tütün kontrolu konusunda ders verme
1987-Marmara Tıp Fakültesi dönem 3 koordinatörü
1990- Marmara Tıp Fakültesi dönem 6 koordinatörü
1995- 2015 Türk Toraks Derneği Okulunda mezuniyet sonrası eğitim
2006- halen – Tıp Fakültesi öğrencileri için “tütün kontrol modülü” eş yürütücüsü Marmara Üniversitesi, 2014 den itibaren Doğu Akdeniz Üniversitesi
2009-2011- Sigara Bırakma hattı çalışanlarına eğitim
Bilimsel Kongrelerde Konuşmacı
Prof Dr Elif Dağlı Ulusal kongreler yanı sıra, Avrupa Solunum Derneği, Amerikan Toraks Derneği, Uluslararası tüberküloz ve akciğer hastalıkları savaşım birliği, Dünya tütün veya sağlık, Amerikan astım, alerji, immunoloji akademisi, Interasma kongrelerine konuşmacı olarak davet edilmiş ve ülkemizi yurt dışında temsil etmiştir.
na...z
Kış olduğu zaman yüksek ateş ve öksürükten yaşanmaz oluyordu hayat oğlum için. Fazlaca maruz kaldığımız uzuun bir ANTİBİYOTİK sürecinin ardından,henüz tanı bile konulmamış oğlumun gelişimide gözle görülür biçimde geriliyordu.Tamda bu sırada ELİF DAĞLI ismine ulaştık.Hemen randevu aldık.muayenemiz 5-10 dk.idi ama mutluluğumuz ve minnettarlığımız bir ömür.O gün bu gündür yavruma değil öksürük grip bile uğramıyor.SAĞLIKLI VE MUTLUYUZ.
ni....
Elif hocamız ile tanışmamız 3 sene öncesine dayanır. İkizlerim devamlı antibiyotik kullanıyorlardı ve ilaç şişeleri ile yaşıyorduk. Elif hanım sayesinde ciddi bir,aşama kaydettik ve çocuklar nerdeyse geçti denecek kadar az öksürük yaşıyorlar. Başka doktor aramaya gerek yok doğru adres.
bu...u
Yaklaşık 2 sene önce Atatürk Cumhuriyetinin yetiştirdiği değerli doktorumuz Elif Hocayla başladığımız tedavi halen devam ediyor. Kızımın hastalıkla ilgili atakları yok denecek kadar azaldı. 2 sene öncesine kadar acillerde hava verilerek ve öksürükten uykusuz geçen geceler daha Elif Hocanın tedavisinin ilk ayında sona erdi. Elif Hocanın tedavisi öncesinde tıkanmaktan sürekli kullandığımız Ventolini artık kullanmadığımız için tarihi geçti ve çöpe attık. Sadece bu bile benim için şükür sebebidir. Tabiki bu iyileşme süreci sağlıklı beslenebilmeyi de etkilediği için büyüme üzerinde olumlu etkisi oldu. 3 ayda 4cm boy uzaması gibi.
sayın Hocam size minnet ve teşekkür edebiliyorum sadece.
Sağlıklı günler dilerim...
Hakkınızı helal edin...
bu...k
Elif hanıma burdan ne kadar teşekkur etsem azdır, 3 aylık bebegimi ve beni cok zor bir durumdan kurtardı, doktor gibi degil bir anne yaklasımıyla bize cok yardımcı oldu onun gosterdigi yolla bebegimi sorunsuz buyutuyorum gercekten harika icten yol gosterici bir doktor
es...a
Çocuğum sık sık soğuk algınlığı geçirir öksürür ciğerine iner hırıltı olurdu bronşit teşhisi koyuldu çeşitli antibiyotik tedavisi gördük ama çocuğum bir türlü düzelmedi. Çok zor günler yaşadık oğlum tıkanırdı acillerde sabahlardık Kendisini çok övdüler prof dr. elif dağlı' ya götür dediler çocuğumuzu götürdük verdiği tedavi ile geçtiğimiz kış oğlum hiç hastalanmadı çok rahat bir kış geçirdik allah kendisinden razı olsun herkese tavsiye ederim keşke daha evvel götürseydim oğlum bu kadar eziyet çekmezdi. Şu anda oğlum sağlıklı kendisine sonsuz teşekkürler
me...m
beş yaşındaki oğlumun şikayetleri doğru teşhis ve doğru ilaçlarla düzeldi.daha önce doktor,doktor gezip netice alamamıştık.elif hanım alanının en iyisi.
ut...r
Oğlumuz 4 yıldır alerjik astım hastalığından dolayı sürekli hastalanıyor, öksürükten adeta tıkanıyordu. Bu yıl art arda 3 antibiyotik bitirmesine rağmen hastalığı geçmedi. Yanlış ilaç ve yanlış tedavi uyguluyormuşuz. Bu kış hastane ve doktor arayışındaydık. Elif Hanım'ın sayesinde yanlış ilaç kullandığımızı ve ilaç uygulama yöntemlerimizin de yanlış olduğunu öğrendik. 1 aydır çok iyi. Ayrıca sayesinde 18 yıldır kullandığımız sigarayı bıraktık. Bizimle, fazlasıyla çok ilgiliydi. Elif Hocama gerçekten her şey için çok teşekkür ederiz...
se...y
Şu anda 11 yaşında olan oglumun 2,5 yaşında 2,5 ay süren öksürük nobetini uyguladığı tedavi ile 1 hafta içinde bıçak gibi kesilmesine sebep olan hocama sonsuz teşekkürler. O sirada cocuğa zatürre teshisi koyan diğer dr larimizdan bahsetmeyecegim. Uzun sure kontrolü altinda kaldigimiz hocamiza saygilarimla
pı...r
hocamız alanında gerçekten bır numara teşhısler çok yerınde benım oğlumunun kronık astımı vardı ve onun desteklerıyle şimdi çok dahaıyı çok şükür.herşey için teşekkürler elıf hocam...
Elif Dağlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Dağlı, Çocuk Göğüs Hastalıkları, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Elif Dağlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Apgar Skoru, Arter Kan Gazı Alma, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Bronkoskopi, Büyüme Hormonu Testi, Uyku Laboratuvarı (CPAP), Çocuk Gelişim Testi, Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi.
Elif Dağlı adresi nerede?Elif Dağlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemil Topuzlu Cad 16/1 Selamiçeşme Kadıköy İstanbul
- Hüsrev Gerede Cad.No:75 Teşvikiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Dağlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Dağlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Dağlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Dağlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Dağlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Dağlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Elif Dağlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktorları