Abdominal Ultrasonografi
Mersin Şehir Hastanesi
Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi)
Akciğer Biyopsisi
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Transvenöz Karaciğer Biyopsisi
Mersin Şehir Hastanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
X-Ray
Mersin Şehir Hastanesi
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
m....o
Annem göğüs kanseri senelik kontrole götürdüm
Medikal Park hastanesinde kendisi kesinlikle tavsiye etmiyorum biz hiç memnun kalmadık davranışı hiç hoş değildi
.....
Annem Meme Kanseri hasta oldu, zor bi gunleri yasadim, Doktor Emel hoca Allah Razi olsun profesiyonal bir doktor anneme uygun bir ilac verdi, suan iyi, Annem kemoterapi ihtiyac olmadi, olmadi ragaman cok doktorlar gorustum emel hoca gorusmeden once,, onlar para kazanmak icin evet dediler AMA Emel hoca vicdanla cilsan bir doktor, anyi benim amerikali ve almanyili doktor arkadaslarim soyledi,
100% TAVSIYE EDERIM.
(kusura bakma yapanci oldum icin yazdaklarim belki duzgun degil).
se....
Annem, yürüyemiyodu ve yiyemiyordu. Sürekli yataktan çıkmıyordu. Önce Allah, sonra, sağolsun Rabbim bin kere razi olsun, Emel Hocamızın uyguladığı tedavi ve kremler sayesinde ilaçların yan etkisi olan yaralar çok azaldı ve annemi yine ayakta görmek dünyanın en büyük mutluluğu. Bu mübarek Kandil gününde, Allah, Sizleri basimizdan eksik etmesin Değerli Hocam. Siz, Doktorlarimiza güç, kuvvet, sabir versin. Rabbim tüm hastalara icinde de bize şifalar versin.
ni...k
annemin doktoru şu an mersin üniversitesi tıp fak.hastanesinde hastalarını tek tek isimleriyle bilen onlara moral veren ve herşeyiyle ilgilenen harika bir doktor Allah Yar ve Yardımcısı olsun..
şü...u
canım doktorum hocam emel hanım ameliyatımdan sonra bana uyguladığınız tedaviler önce allahım sonra sizin sayenizde çok iyi gidyor umarım herzamanda iyi olur burdan benim gibi tüm hastalara acil şifalar diler. bebeklerinizin sağlıklı uzun ömürlü olmasını temeni eder mutluluğunuzun daim olmasını dilerim.
he...i
kısa bir süre de olsa birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum sevgili emel hanım.işinizdeki hassasiyetinizi ve hastalarınızla ilişkilerinizi herzaman takdir ediyorum.
mu...a
daha önce 5 kur kemo terapi gördum .ve akciyerden ameliyat oldum ameliyat başarılı geçti alınan patoloji raporunda gitle tamamen nekroz çıkmasına rağmen yeniden nuks etti .bir çok doktora gitmeme rağmen olum lu bir cevap veremediler en son olarak emel hanımın yanına geldim .kemo terapi ilaçları dunyanım bir çok ulkesin hemen hemen aynı .ama burda doktorların .farklı rol ustlenmektedirler .uygulama çeşitleriyle ilgili .kişiyi fiziki ruhsal ve piskolojik olarak iyi tanımlaması gerek .emel hanım bunu çok iyi başarıyor bir onkoloji uzm .meden önce bir psikiyatri uzm olarak davranıyor .bu hastaya guven alacağı tedavi iyi sonuç vereceği iğleşeceği guveni vermek te ..bu çok önemli çunku her nekadar ilaç uygulaması yaparsa yapsın doktor .kanser hastaların yuzde 75 şi pikolıjik olarak bunu yenmekte ilaçlar piskoljik olarak biz hastaları çok etkilemektedir o yuzden bir çok hasta bu aşamada ölmek istiyor yaşamak için bir caba sarp etmiyorlar .bu tedaviye cevap vermekten çok zorlanıyorlar .dr emel hanım bu alanda örnek bir hekim olduğunu söylemek gerekir ve ona çok ama çok teşekur ediyorum .saygılarımla... bu arada aldığım tedavileri yazmadım 5 kur kemoterapi daha aldım 3 vip 2 tip olarak
Emel Sezer Yaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Sezer Yaman, Tıbbi Onkoloji. Size Emel Sezer Yaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Perkütan Karaciğer Biyopsisi, Kolon Kanseri Görüntüleme, Kemoterapi, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi), Splenektomi, Lökoferez, Cyberknife Tedavisi, Pet/Bt Tarama, X-Ray.
Emel Sezer Yaman adresi nerede?Emel Sezer Yaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korukent Mahallesi 96015. Sokak Toroslar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Sezer Yaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Sezer Yaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emel Sezer Yaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Sezer Yaman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emel Sezer Yaman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emel Sezer Yaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Emel Sezer Yaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.