Özel İzmir Amerikan Lisesi, ODTÜ Psikoloji lisans ve yüksek lisans eğitimlerini tamamlamıştır.

Üniversitede asistanlık döneminin ardından uzun yıllar İnsan Kaynakları alanında uzman ve yönetici olarak çalışmıştır. Endüstriyel çalışmalarını NLP ve Koçluk eğitimleri ile desteklemiş, Transaksiyonel Analiz, Bağlanma, Mobbing konularında eğitimlere katılmıştır.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Özel Aile Danışmanlığı Yönetmeliği kapsamında belirtilen Aile Danışmanlığı eğitimini ve sonrasında Cinsel Terapi eğitimlerini tamamlamıştır. II. Düzey PACT (Çift Terapisinde Psiko-biyolojik yaklaşım) terapistidir.
Aile danışmanlığı, bireysel danışmanlık, çift danışmanlığı, cinsel işlev bozuklukları alanlarında çalışmaktadır.

Bireysel çalışma konuları arasında Spor Psikolojisi de yer almaktadır. Ayrıca Psikoonkoloji alanında da eğitim almıştır ve kanser hastaları ve hasta yakınlarına da danışmanlık hizmeti vermektedir.
17 Mayıs Derneği ruh sağlığı uzmanları ağındadır.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Nakit, Kredi kartı

Psikoloji Randevusu +18 daha fazla

Evlilik Öncesi Danışmanlık

Online Görüşme

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Aile İçi İletişim Sorunları +16 daha fazla

Boşanma Danışmanlığı

Evlilik Öncesi Danışmanlık

I
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ...daha fazlave Danışmanlık Hizmetleri • Yetişkin Terapisi daha az

Kendimi tanimamda, ozguvenimi tekrar bulmamda ve sayısız faydaları ile iyi ki tanışmışım Emel hanımla diyorum. Yargılamadan dinlemesi ile size kendinizi tam olarak açmak için alan tanıyan cinsten.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ...daha fazlave Danışmanlık Hizmetleri • Çift Terapisi daha az

Emel Hanım, alanında çok yetkin bir uzman. Profesyonel ve yönlendirici yaklaşımıyla terapi sürecini oldukça verimli hale getiriyor. Bize kendimizi daha iyi anlama ve ilişkimizi sağlıklı bir şekilde yönetme konusunda önemli katkılar sağladı. Seanslarımız oldukça faydalı geçti.

I
Konum: Online Görüşme • Çift Terapisi

Eşimle beraber Emel hanımdan çift terapisi aldık. Yaklaşık iki yıl süren bir terapi sürecimiz oldu. Eşim yabancı olduğu için bize ingilizce danışmanlık verebilecek, alanında uzman birini ariyorduk. Çok zor bir dönemdeyken terapiye basladik. Bizi yargılamadan dinleyen, çok ilgili ve tespitlerini açıkça belirten bir yaklaşımı vardı. Iliskimizin doğasını yadirgamadan bize destek oldu. Biz kendisini çok sevdik, ilişkinin güçlü yanlarını daha iyi görmeye ve birbirimizle daha rahat bir iletişim kurmaya başladık. Herşeyden önce iliskinin sürekli çaba gerektiren bir oluşum olduğunu anlamamızı sagladi.

Telefon numarası doğrulandı

Emel hanım a boşanma süreci sonrası yaşadığım iç karışıklığım sebebiyle gittim. o dar boğazdan cıkmamı sağladı. en dikkatimi çeken özelliği her ayrıntıma her gittigimde hakim olması, ilgisinin tamamen bende oldugunu hissettirmesi. İyi ki karsılastım

• Konum: Online Görüşme • Online Danışmanlık

5 yıl önce hayatımın zorlu bir döneminde Emel Hanım ile tanıştım ve o günden beri hayatımda önemli değişiklikler yaşadım. Başlangıçta boşanma sürecimle başa çıkmama yardımcı olurken, bugün ilişkilerimden kariyerime, ailemden kişisel gelişimime kadar birçok konuda beni destekliyor. Emel Hanım sadece bir profesyonel değil, aynı zamanda anlayışlı ve yargılamayan bir psikolog. Onun rehberliği ve destekleri sayesinde kendimi daha iyi anlıyorum.

O
• Konum: Online Görüşme • Aile Danışmanlığı

Eşimle aile danışmanlıgı lıyoruz emel hanım tespitleriyle ve ilgisiyle epey ilerleme kaydetmemizi saglıyor

Ö
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ...daha fazlave Danışmanlık Hizmetleri • Aile Danışmanlığı daha az

Biz eşimle zor bir süreçten geçiyorduk ve emel hanımla yollarımız kesişti. Gerçekten bize birbirimizi nasıl anlatmamız gerektiğini gösterdi en önemlisi de birbirimizi ne kadar sevdiğimizi unutmuş ve sen ben kavgalarının içinde kaybolmuştuk sonunda nasıl bir olmamız gerektiğini tekrar hatırlattı bize. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Kendisine de çok teşekkür ederiz

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ...daha fazlave Danışmanlık Hizmetleri • Psikoloji Randevusu daha az

Emel Hanım ile yollarımız eşim ile çift terapisi ararken kesişti. Hiçbir tavsiye almadan internetten bakıp gittik.Sonrasında da mutluluk yolundaki sürecimiz başladı. Problemlerin kaynağına inip meseleyi kökünden çözmekti amaç ve bu yolda ben bireysel terapiye devam ettim. Ne çok farkındalık yarattı bana kelimelere sığmaz. Kendimin kalbinden öpmeyi öğrendim. Ruhtan ördüğüm duvarların sebebini ve en önemlisi sevilmeyi öğrendim. O çok iyi bir yoldaş, arkadaş,sırdaş,klavuz. Kendimi mutlu etmeyi öğrendim onun desteğiyle. Eşimle boşanacak durumdayken tüm dünyayla barışmayı öğrendim. Kalbi güzel Emel Hocam teşekkür ederim canım .

Z
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ...daha fazlave Danışmanlık Hizmetleri • Evlilik Terapisi daha az

Emel Hanımı doktorlar takvimi sayfasından bulmuştum. Daha sonra etrafımdaki kişilerden de kendisiyle ilgili olumlu yorumlar duydum. Aldığımız çift terapisi sayesinde evliliğimizle ilgili olumlu gelişmeler yaşadık. Süreç elbetteki danışanların gönüllülüğü ile yürüyor fakat Emel hanımın yapmış olduğu yorumlar ve yönlendirmeler sürecin daha sağlıklı ilerlemesine katkı sağlıyor. İyiki yollarımız kesişmiş.

Randevu doğrulandı
• Konum: Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ...daha fazlave Danışmanlık Hizmetleri • Aile Terapisi daha az

Emel hanım gibi son derece güleryüzlü ve ilgili bir psikolog ile tanıştığımız için çok mutluyuz. Aile terapisinin yanında bireysel iyilik halimiz için de güzel önerilerde bulunarak bize her açıdan destek oldu. İşini hem bu kadar profesyonelce yapıp hem de bir dost ile sohbet ediyormuş gibi hissettiren içten yaklaşımı için çok teşekkürler. Herkese yürekten tavsiye ediyorum.