Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Diğer

Korktuğum rahim sarkması ameliyatı sürecede beni rahatlatan, ilgilenen ve 3 gün gibi kısa bir süre zarfında gönül rahatlığıyla evime gönderen yegane doktor. Ekibine, güler yüzlü hemşirelerine ve kendine teşekkürlerimi borç bilirim.

Konum: Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Diğer

Ankara Şehir Hastanesi'nde geçen hafta muayene oldum. İlk kez jinekoloji muayenesi oldum gayet güzel geçti. Sağlıksız bir durum olmamasına rağmen Emine doktor bana hiç ultrason kontrolünden geçmediğimi düşünerek kontrol amaçlı ultrasona yönlendirdi. Yani sadece şikayet odaklı olmaması beni mutlu etti. Ayrıca ekipleri hastanede sabit mi bilmiyorum ama kendisi de muayenede yardımcı olan ekibi de güler yüzlü hastaya değer veren bir ekip.

Konum: Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Diğer

İlk jinekolojik muayenemdi. Doktor çok gergindi, tersleyerek konuştu hep benimle. İncitmeden daha nazik bir muayene ve bilgilendirme bekliyordum ama tam tersi oldu,hayal kırıklığıydı benim için. Muayene sonrası açıklama bile yapmadı sadece ilaç önerisinde bulundu.kan tahlili istedim ama gereksiz olduğu ile ilgili geri bildirim ile karşılaştım. Böyle bir tavır ile karşılaşmak beni çok incitti ve korkuttu.Asla tavsiye etmem.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Konum: Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Diğer

Merhaba hocama gebe takibi için geliyorum her seferinde hep mutlu ayrılıyorum .başka bir sorun var mi diye sorar her gittgimde.bu kadar kibar bir hocayla karşılaştığımız için çok şanslıyız Allah yolunu bahtını açık etsin Allah razı.olsun

Konum: Emine Çelen Uluçam Muayenehanesi Normal (Vajinal) Doğum

Devlet hastanelerinde böyle iyi hastanın halinden anlayan Güler yüzlü doktorların bulunması ne güzel normal Doğumla bebeğimi kucağıma almamı sağladı okdar ilgiliydiki Allah razı olsun ve sonrasında da ilgisi bi okadar fazlaydı hersey için cok teşekkur ederim

Yaklaşık 15 Yıldır 2 adet ameliyat geçirmeme rağmen bir turlu ıyılesemedim hayatımın tüm evrelerinde gitgide şikayetlerim orantı, ama Şükürler olsun ki Ataturk hastenesinde görevli Emine hocamla karşılaştım tekrar ameliyat oldum inanın yeniden doğmuş gibiyim başta Emine hocam olmak üzere Atatürk Hastanesi'nde Görevli tüm personele çok teşekkür ederim.

Dünya tatlısı mükemmel bir insan yorulmak bilmez hastaya koşturmaktan asla gocunmaz işini aşkla yapanlardan. Op. Dr. Emine Çelen Uluçam Maaşallah size ve enerjinize umarım hayatınız boyunca herşey gönlünüzce olur.

Z
Telefon numarası doğrulandı

hocam benı hayata bagladınız her seyden once guler yuzunuz yeter sankı doktor hasta degılde arkadas gıbısınız gunluk falıyetlerımı yapamıyordum rahım sarkması amalıyatı sonrası cok ıyım hayatım boyunca sıze duacıyım allahım sızı aılenıze bagıslan kotulukten korusunkendınıze ıyı bakın

Telefon numarası doğrulandı

Hocam iyi günler ben hastahanenizde muayene oldum çok memnun oldum.özellikle sizin yardımlarınızı unutmaycam melek gibi kalbîniz var ben size kayısı getirmiştim umarım hep mutlu olursunuz hocam size

Profili düzenle veya yönet