sü...a
merhaba ben suleyman özkere hastalıgım hakkında sıze ulaşmamı onerdıler yardımcı olabılırsenız cok memnun olucam doktor alıhan derıncek sıze yonlendırdı
on...ç
hocam sizden allah razı olsun size gelmeden önce cok doktor ve hastane gezdim beni zor durumlardan kurtardınız yanınıza tekerlekli sandalye ile geldim beni ayaga kaldırdınız .inşallah son zaman da olan agrılarımda verdiginiz ilaçlarla kesilirde rahat bir nefes alırım.
na...i
hocan siz bu işi harika yapıyorsunuz yaa.helal olsun size hocam.
mü...n
umarım sizin gibi doktorların uyguladığı herşey aynı şekildeolur ilk başta hümanist bir kişilik veçokama çok bilge bir insan bilgis, uygulamaları yerinde ve doğru gayet memnunum yolunuzaçık olsun .
he...i
canım doktorum benim duruşumdan bile anlıyor hastalımı sonsuz teşekürler ediyorum duygu hanıma allah razı olsun 10 üzerinden 10 numara
ah...t
hoca prosedürleri uyguladı henüz tedavi sürecim başlamadı çünki teşhis daha konmadı yanlız hocanın hastaya yaklaşımı ve muayenesi 10 numara
ca...y
Tedavim devam ederken,benim için çok önemli olan cilt kanseri teşhisi konulduğunda, beni arayıp yönlendirme yapması hasta açısından bulunmaz bir şanstır.Doktoruma teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim.
Emine Duygu Bozkırlı Ersözlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Duygu Bozkırlı Ersözlü, Romatoloji, İç Hastalıkları.
Emine Duygu Bozkırlı Ersözlü adresi nerede?Emine Duygu Bozkırlı Ersözlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla mah 4522. sk No:1 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Duygu Bozkırlı Ersözlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Duygu Bozkırlı Ersözlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Duygu Bozkırlı Ersözlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Duygu Bozkırlı Ersözlü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Duygu Bozkırlı Ersözlü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Duygu Bozkırlı Ersözlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Emine Duygu Bozkırlı Ersözlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.