Akciğer Biyopsisi
Koruyucu Aşılar
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
de...z
annemin uzun yıllardan beri rahatsızlıgını prof. taş çıkartacak bir yöntemle müdahale ettigini gözlerimle şahit oldum.maşallah kendi meslegine ve hastalarına saygısı olan doktor oldugu her halinden anlaşılıyor allah yolunu açık etsin....teşekkürler kübra hocam.
er...l
YILLARDIR MİDDE ÜLSERİDEN ŞİKAYETİM VARDI KÜBRA HOCANIN VERDİĞİ TEDAVİDEN SONRA TAMAMEN İYİLŞETİM.TEŞEKÜRLER HOCAM.tıbbi bilgisene olan gövenimden dolayı tüm yakın tanıdıklarıma tavsiye ettim dr mu
Emine Kübra Dindar Demiray isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Kübra Dindar Demiray, Enfeksiyon Hastalıkları. Size Emine Kübra Dindar Demiray tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akciğer Biyopsisi, Kan Kültürü, Enjeksiyon Im, Koruyucu Aşılar, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Iv, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Diyabetik Ayak Tedavileri, Esd (Sedimantasyon).
Emine Kübra Dindar Demiray adresi nerede?Emine Kübra Dindar Demiray şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uncubozköy Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:189 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Kübra Dindar Demiray isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Kübra Dindar Demiray online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Kübra Dindar Demiray isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Kübra Dindar Demiray bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Kübra Dindar Demiray ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Kübra Dindar Demiray hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Emine Kübra Dindar Demiray hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.