Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut
A Life Hospital Sağlık Grubu
as...
Bel fıtığı, fibromiyalji ve tenisçi dirseğinden kaynaklanan pek çok şikayetim var. Özellikle fibromiyaljiden kaynaklanan ağrılar, sürekli yorgunluk ve halsizlikten yıllardır mustaribim. Sayın Emine Yüksel Kars bana nöral terapiyi gerekli gördü ve uyguladı. İlk günden çok faydasını gördüm. Gerçekten bu kadar kısa sürede böyle bir etki beklemiyordum. Daha enerjiğim, kendimi çok daha iyi hissediyorum.En baştada doktorumun güler yüzü, ilgisi ve açıklamaları adeta şifanın başlangıcı oldu. Ellerine sağlık. Sizin de benim gibi rahatsızlıklarınız varsa Emine Hanım'a mutlaka ulaşın.
ay...
Doktor hasta ilişkisi mükemmel rahatlıkla kendinizi ifade edebiliyorsunuz.Tedavi sürecinde yapılan tüm uygulamalar başarılı sonuç verdi .Fibromiyalji hastasıyım ağrılardan uyuyamıyordum ayrıca boyun fıtığım var tedavi sonrasında daha iyiyim doktorum alanında çok iyi benim durumumda olan tüm hastalara tavsiye ederim
Sırt ,eklem ağrısı, osteoporoz rahatsızlığım hakkında verdiği bilgiler ve tedavim iyi sonuç verdi.Güler yüzlü sonuç odaklı olması çok kıymetli tavsiye ederim.
ay...n
Yaklaşık 2 yıl önce bel fitigim patladığı için geçirdiğim ameliyattan sonra ustune birde hamile olunca görüştüğüm bir çok hastane fizik tedavimi yapamayacağı söylemişti. Ancak Emine hocam benim fizik tedavi surecimi başlatarak sağlığıma kavuşmamı sağladı. Doğru tedavi doğru yöntem ile eski sağlığıma kavuştum. Yürüyemiyordum oturup kalkmakta bile zorlanıyordum. Hocam sayesinde tamamen toparladım. Samimiyeti güler yüzü onerdigi tedavi yöntemleri egzersizler sayesinde o zorlu sürecimi geçirmemde psikolojik olarakta destek oldu. İyi ki Emine Hocamla yollarımız kesişti.
er....
Kendi alanında çok başarılı bir doktor fizik tedavi ve kalıtsal fizik hastalıklarında gerçekten çok iyi. Yıllardır yaşadığım FMF ataklarını önerileri saysinde yılda ikiye kadar düştü
e....a
Yıllardır kendisine siyatik sinir hasarından ötürü tedaviye gidiyorum. Ayrıca son dönemde kas ve uğultu problemleri içinde tedavi olmak için muayene oldum. hastasının rahatsızlıklarından duyduğu memnuniyetsizliği azaltan veya tamamen etkisiz kılmak adına farklı tıbbi disiplinler ve alternatif metotlar uygulayan, tedavi olmak için başvurduğum iyi tespit ve müdahalelerde bulunabilen bir doktor.
me...ı
Ben ameliyat olmuştum ameliyattan sonra iyiydim fakat 3 hafta çalıştım o sırada tekrar rahatsızlandım tekrar ameliyat olacaktım fizik tedaviye başladık sol bacağımı nerdeyse kullanamıyor üstüne basamıyordum allah razı olsun hem fizik tedavimi oldum hem manuel terapi o kadar iyi geldiki şuan hem yürüyebiliyorum hem ağrısız ağlamadan uyuyabiliyorum allah razı olsun hocamdan eskidende hep kurtarırdı beni ve yine kurtardı.Ne yapsam hakkını ödeyemeyeceğim insan Emine hocam.
al...y
Emine hocamı yıllardır tanırız.Gerek kendim için gerekse eşimin çeşitli fiziksel ağrıları için gideriz.Ben bel fıtığı şikayeti ile kendisine başvurdum.vermiş olduğu tedavi sayesinde şikayetlerim sona erdi.Zaman zaman dikkat etmeyişimden dolayı ne zaman belimdeki ağrılar nüksetse derhal kendisine giderim.Gerek güler yüzü gerekse hasta ile olan iletişimi son derece mükemmel olmakla birlikte takdire şayandır.
me...r
Kaç doktor gezdim çözmediler ama doktorumuz sağolsun bir hafta oldu düzelmeler başladı elim ve kolumda nerdeyse yarı felçti sol tarafımı kullanamıyordum Allah razı olsun doktorumuzdan.
Emine Yüksel Kars isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Yüksel Kars, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Emine Yüksel Kars tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Emine Yüksel Kars adresi nerede?Emine Yüksel Kars şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5 Etimesgut
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Yüksel Kars isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Yüksel Kars online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Yüksel Kars isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Yüksel Kars, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emine Yüksel Kars isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Yüksel Kars bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Yüksel Kars ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Yüksel Kars hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Emine Yüksel Kars hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Etimesgut bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Etimesgut bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları