Daha önce çeşitli filmler çekilmesine rağmen KESFEDİLEMEYEN!!! kitle A. Yurtaslan acilinde kesfedildi, acilen ameliyat denildi, karşımıza Emre Cemal Gökçe hocam çıktı, çok riskli ve çok geç kalınmışlik vardi, ama kendisi tedavinin ilk aşaması olan ameliyatta 13.06.2024 tarihinde MUCİZELER yarattı, tecrübesine ve yeteneğine hayran kalmamak mümkün değil, darısı bundan sonraki asamalara inşallah. İyi ki çıktınız karsimiza, iyi ki varsınız, yolunuz ve bahtiniz açık olsun
gü...n
Annemin beyninde kitle olduğunu ogrendık Cok Zor ve riskli bir ameliyat olduğunu öğrendik ki saygıder Dr Cemal Dr muz sayesinde annemin bize bagısladı cemal hocamız . Ellerine sağlık Dr muzun . İyki tanımışız sizi cemal hocam Allah size uzun saglıklı ömürler versin. Yüreği vicdanı güzel örnek insan ıyki varsınız .
bs...r
Annemin ayakları felç kalmıştı tümör yüzünden emre cemal bey kendine bu şansı vermelisin dedi ve ameliyat etti 8 saatlik bi ameliyatla kurtardı aşırı başarılı profesyonel biri annem sayesinde yürüyor hakkı ödenmiyecek doktorlardan biri
Tek kelimeyle harika bir doktor abimin yuzde 90 felc kalma riskli ameliyatini basariyla gerceklestirdi kendide ekibide harika is çıkardı profesyonelliginin dışında kisilik olarakta cok vicdanlı anlayişlı is zorlastırıcı degil aileden biri gibi iş kolaylaştırıcı hastasını düsünen muhtesem karakterde bir insan Allah sayılarini artirsin
me....
Eşimde çok fazla görünmeyen bir tümör çeşidi vardı. Bir çok doktora gidip sonuç alamamıza rağmen, Emre Cemal bey ameliyatı çok güzel bir şekilde Allahın izniyle yaptı. Emre Cemal bey çok anlayışlı, sakin, ve yardım sever bir doktor. Bir doktordan daha fazlası... İyiki tanımışız...
Emre Cemal Gökçe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Cemal Gökçe, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Emre Cemal Gökçe adresi nerede?Emre Cemal Gökçe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demetevler 12. Cad. Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Cemal Gökçe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Cemal Gökçe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emre Cemal Gökçe hangi dilleri konuşuyor?Emre Cemal Gökçe ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emre Cemal Gökçe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Cemal Gökçe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Cemal Gökçe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Cemal Gökçe hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Emre Cemal Gökçe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya Beyin Ve Sinir Cerrahları