Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Aşı Takibi
Bebek Takibi ve Aşılar
Bebeklerde Kulak Düzeltme İşlemleri
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Egzema
Çocuklarda Kabızlık
Çocukta gelişimi izleme
se....
Hayatınızda gördüğünüz en iyi çocuk doktoru olabilir kendisi. Kızım evde rahatsızlandığında bile içimde korku oluşmuyor. Telefonlara hemen dönüş yapan, ilgisiyle kendisine hayran bırakan ve yüzyüze görüşmeşerde sıkılmadan tüm sorularınıza yanıt alabilirsiniz. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kesinlikle milyonlarca yıldızı hak ediyor iyi ki varsınız canım doktorumuz. Kalemlere sığmazsınız :)
ö.....
Doktor bey ile rutin kontrol amacı ile tanıştık. Emre bey işini severek yapan bir hekim. Rutinin dışında Emre bey çocuk gelişimine de oldukça önem veriyor, ebeveyn bilgilendirme konusunda akıcı ve anlaşılır bir dil kullanıyor, işini severek yaptığı çok açık, çocuğu süreç içerisinde gözlemliyor, genel gelişimi hakkında nokta atışı dönüşler yalıyı. Kendisi ile iyi ki tanıştık. Devamlı olması dileği ile
ha...z
Oğlum Göktuğ henüz 13 günlükken gece öksürük şikayetiyle Yıldırım Doruk acile başvurmuştum. Basit bir öksürük gibi düşünürken doktorumuz Emre bey bize bebeğimin zatürre geçirdiğini sürümünün ağır olduğunu söyledi. Hemen yoğun bakıma aldık tedavimize kendisiyle birlikte nilüfer Doruk Hastanesi'nde devam ettik. 8 gün yoğun bakımda yatan bebeğimin her anıyla tek tek ilgilenip bize hiç sıkılmadan defalarca durumuyla ilgili açıklamalar yapıp bu süreci çok daha sakin geçirmemize yardımcı oldu. Ayrıca bebeğime reflü teşhisi koyup uyguladigi tedavilerle bebeğimi iyileştirdi. 3. Çocuğumuz olmasina rağmen zor.bir bebek olduğu için zorlaniyordum ama iyi ki Emre hocamla yolumuz kesişti. Bebekle ilgili herşeyi bildiğini sanan ben meğer hiç birşey bilmiyormuşum. Kendisiyle bunu farkettim. Ayrıca Hatay Samandağ'dan depremzede olarak Bursa'ya yerleştiğinden kendisine ayrıca sempati duymaktayız. Eşine ve kendisine saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Herşey için minnettarız
ha...a
Emre beye acildeyken burun akıntısı ve 38 derece ateş ile gittik hızlıca bi muayeneden sonra kulak enfeksiyonu olduğunu ve daha 1 yaşında bile olmayan kızıma hemen iğne ile antibiyotik başlayacığını söyledi ikinci bir görüş almak istedim başka hastaneye götürdüm kızımı ve sadece grip başlangıcı olduğunu öğrendik özellikle diğer gittiğim doktora kulağında bir iltahap bişey varmı diye sorduğumda bir kulağında ufak bir kızarıklık olduğunu bununda diş döneminde normal olduğunu söyledi
sa...n
Emre beyle 3 hafta önce acilde tanıştık benim çocuğum doğduğundan itibaren o kadar sık hastalanıyor ki gitmediğimiz doktor kalmadı Emre beyi görünce tamam dedik eşimle artık Emre beye gelelim hep bebeğime karşı yaklaşımı bize karşı yaklaşımı nöbetçi olmasına rağmen bir telefonla ulaşabildik kendisine bunlar bizim için çok önemli gerçekten kendisine bayıldık harika bir hekim. Herkesin gitmesini tavsiye ederim:) bir kere gidin bir daha vazgeçemeyeceksiniz.
Emre Göçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Göçer, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Emre Göçer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Apgar Skoru, Astım, Aşı Takibi, Bebek Takibi ve Aşılar, Bebeklerde Kulak Düzeltme İşlemleri, Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi).
Emre Göçer adresi nerede?Emre Göçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak, Lefkoşe Cd. No: 22 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Göçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Göçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emre Göçer hangi dilleri konuşuyor?Emre Göçer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emre Göçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Göçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Göçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Göçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Emre Göçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yıldırım Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gemlik Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Orhangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (1)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla