Op. Dr.
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Hollywood Yüz Estetiği
Karın Germe
Avrasya Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Revizyon Burun Estetiği
Yağ Enjeksiyonları
Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu
da...n
Emre hocayla tanışıp burnumu yaptırmam benim için çok büyük bir şans. Piyasada çok fazla doktor var ama Emre hoca başarısıyla bilgileriyle muazzam bir doktor. Ameliyat öncesi ve sonrası asistanı ile birlikte çok ilgililerdi. Ameliyattan sonra hastanede kalmadım az bir şişlik ve hiç ağrım olmadı. Tamponlar çıktığında burnum şiş olmasına rağmen harika görünüyordu tam oturduğunda tam hayalimde burun olacak kendinize çok teşekkür ediyorum. Eğer bir gün burun yaptırmak isterseniz gözünüz kapalı Emre hocaya yaptırın sevgiler
f.....
Karın germe ameliyatı oldum tüm süreçten çok memnun kaldım emre bey ve ekibine çok tesekkur ederim.
Meme büyütme sebebiyle tavsiye üzerine gittim. Ameliyat çok başarılı geçti. Ameliyat sonrasında da hiçbir sorun yaşamadım ve her zaman arayıp sordular. Hasta tabikinde çok başarılı bir doktor. Süreçte her zaman çok detaylı bilgiler verdi. Aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye edebileceğim bir hekim.
t.....
Burnumdaki kemik eğriliği sebebiyle nefes almakta zorluk çekiyordum. Özellikle uykuda hem horlama hem de nefes almamda sorun yaşıyordum. Bu sebeple arkadaş tavsiyesi üzerine gittim kendisine. Ameliyat başarılı geçti. Nerdeyse 1 yıl olacak, sonrasında da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Rutin kontrollerinden de çok memnun kaldım. Hastaya karşı çok açıklayıcı yorumları olan, karşısındakini psikolojik olarak da çok rahatlatan bir doktor. Ameliyata daha rahat girmemi sağladı. Kontroller dışında da her zaman ulaşabildim kendisine. Ben de çok memnun kaldığım için her zaman çevreme tavsiye ediyorum.
Gözünuz kapalı güvenebileceginiz çok ilgili bir hekim Emre bey.. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine 3 yıl önce burun ameliyatı olmuştum Kırklareli devlet Hastanesi'nde o zamn hiç ayrım sizim olmadı iyilesme süreci çok rahat geçti bu yüzden herkese tavsiye ediyorum çok başarılı hekim:-)
u.....
28 yaşındayım. Emre Bey’e liposakşın operasyonu oldum ve sonuçtan çok memnun kaldım. Öncesi ve sonrasında kendisi sağolsun çok ilgilendi. İstediğim görüntüye hızlıca ulaştım. Destekleri için teşekkür ederim
em...e
Burun estetiği için gittim.Gayet başarılı bir ameliyat oldu.Tedavi öncesi testler,kontroller,sonrasındaki süreç gayet başarılıydı.
Emre bey ile yolumuz yaklaşık 10 Ay önce kesişti ve kendisi hayatıma dokunan bir cerrah oldu. 7 yıl boyunca yuzumde büyüyen ve hiç bir doktorun risk alarak almak istemediği bir beze şikayetiyle gittiğim hastaneden sadece 20 dakika süren bir cerrahi islem sonrası ayrıldım. Güleryüzü ve hastalarına karşı olan ilgisiyle muhteşem bir doktor.
Emre beye 2 ay önce rinopslasti ameliyatı oldum :) gerek ameliyat öncesi süreçte gerekse sonrasında gayet ilgili bir hekim . Kısa dönem olmasına rağmen şuan burnumdan aşırı memnunum kalın derili ve kemerli bir burnum olmasına rağmen yüzüme uyumlu ve doğal bir sonuç elde etti . İyiki sizi tercih etmişim Hocam çevremdeki herkese tavsiye ediyorum sizi
s....o
Bundan bir sene önce abimle birlikte burun estetiği olduk çok memnun kaldık iyileşme sürecimiz çok rahat oldu Emre hocaya çok teşekkür ediyoruz :)
Emre Gönenç Baygöl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Gönenç Baygöl, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Emre Gönenç Baygöl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Dudak Büyütme, Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme), Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi, Liposakşın, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Göz Kapağı Estetiği.
Emre Gönenç Baygöl adresi nerede?Emre Gönenç Baygöl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mah. Hekimsuyu Cad. 26/34 İstanbul
- Halaskargazi, Halaskargazi Cd. No: 38-66 / 59 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Gönenç Baygöl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Gönenç Baygöl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Gönenç Baygöl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Gönenç Baygöl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emre Gönenç Baygöl hangi dilleri konuşuyor?Emre Gönenç Baygöl ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emre Gönenç Baygöl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Gönenç Baygöl bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Gönenç Baygöl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Gönenç Baygöl hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Emre Gönenç Baygöl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra