2017 yılı Ocak ayında “Clinics in Plastic Surgery” adındaki bilimsel dergide mikrocerrahi konusunda bir derlemesi yayınlanmıştır.
Emre Hocaoğlu, özellikle çene-yüz cerrahisi, meme cerrahisi ve deri kanseri cerrahisi konularına yoğunlaşmış olarak mesleki yaşamına devam etmektedir. Evli, iki çocuk babasıdır.
Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi No:51 Aydın Apt. Kat:2 D:3 Nişantaşı, İstanbul
Abdominoplasti
Cilt Yenileme
Endoskopik Estetik Cerrahi
Göz Kapağı Estetiği
Doç. Dr. Emre Hocaoğlu
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Vücut Şekillendirme
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Doç. Dr. Emre Hocaoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Emre Hocaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Hocaoğlu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Emre Hocaoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Abdominoplasti, Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans, Ameliyatsız Cilt Gençleştirme, Ameliyatsız Estetik Yöntemler, Ameliyatsız Yüz Estetiği, Ameliyatsız Yüz Germe, Anti-aging Uygulamaları, Bacak Estetiği, Baldır Protezi.
Emre Hocaoğlu adresi nerede?Emre Hocaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi No:51 Aydın Apt. Kat:2 D:3 Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Hocaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Hocaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Hocaoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Hocaoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emre Hocaoğlu hangi dilleri konuşuyor?Emre Hocaoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emre Hocaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Hocaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Hocaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra