Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Meme Estetiği
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Vücut Şekillendirme
a....a
Emre Bey’e meme dikleştirme ve 360 liposuction oldum. Yaptığı işleri zaten hayranlıkla takip ediyordum. Yüz yüze gelince de süreci tüm netliğiyle anlatması, benim ne istediğimi anlamaya çalışması ve en önemlisi güven vermesi benim için çok önemliydi. Başka bir doktorla görüşme ihtiyacı bile hissetmeden Emre Bey’e ameliyat olmaya karar verdim. Süreç benim için çok güzel ilerledi. Ameliyat öncesinde de sonrasında da tüm ekip çok ilgiliydi, her soruma çok hızlı ve açıklayıcı cevaplar aldım. En önemlisi ise doktorumun yönlendirmeleriyle ameliyat sonrası beklediğimden çok daha konforlu bir süreç geçirdim. Sonuçtan ise çok memnunum. Her şey için herkese çok teşekkür ederim.
f.....
Emre Bey, kafamda bulunan yağ bezlerini aldı.Tedavi öncesinde tüm sorularıma içtenlikle cevap verdi. Çok aydınlatıcıydı.En çok korktuğum şey dikişlerimin büyük olmasıydı. Çünkü daha önce annemin aldırdığı yağ bezeleri nedeniyle kafasına atılan dikislerden dolayı saçın da ciddi bir azalma oldu. Bende öyle olmasından korkuyordum. Emre bey o kadar küçük kesik açıp dikiş atmis ki varlığı belli dahi değildi. Dikişlerimi alan hemşirede hayran kaldı Okadar mükemmel çalışmış ki
dikislerin yerini zor bulduk.Kendisine çok teşekkürler ediyorum. Allah yolunu açık etsin.
Eşim, yüzünde çıkan lezyon için bu hekime ameliyat oldu. Hekim 6 gün sonra dikişleri aldı. Ertesi gün ameliyat yarası tekrar açıldı. Hekimi aradığımızda birkaç güne kadar istifa edeceğini ve birazdan tatile çıkacağını bu yüzden bayramdan sonra (yani 17 gün sonra) gelebileceğimizi söyleyerek durumun aciliyetine karşı tamamen kayıtsız kaldı. Başka bir hastaneye gitmek zorunda kaldık. Oradaki uzman hekim yarada iltihap oluştuğunu önce bir hafta ilaçla kurutulup daha sonra yeniden dikiş atılması gerektiğini söyledi. Şu anda bu şekilde tedaviyi sürdürüyoruz.
Ben aldırma işlemim için Emre Bey yardımcı oldu. Şu anda iyileşme aşamasında ama çok hızlı yol katetti. İşlemimi çok güzel ve dikiş izi kalmadan yaptı. Kısa bir süre içerisinde iyileşti. Bu yüzden kendisine teşekkür ederim.
i̇...a
Rinoplasti için kendisine başvurmuştum. Bütün sorularına içtenlikle ve sabırla cevap verdi, tüm kaygımı azalttı sağ olsun. Sonrasında da hep sordu, iyi olup olmadığımı teyit etti. Operasyon sürecimi böylesine kolaylaştırdığı için çok minnettarım. Merak edenler için de son derece ilgili, iş ahlakı yüksek ve başarılı bir hekim olduğunu söyleyebilirim. Yolu, bahtı açık olsun.
Emre Özenalp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Özenalp, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Emre Özenalp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Vücut Şekillendirme, Badem Göz Estetiği, Abdominoplasti, Ameliyatsız Estetik Yöntemler, Ameliyatsız Yüz Estetiği, Baldır Protezi, Blefaroplasti, Botoks, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi).
Emre Özenalp adresi nerede?Emre Özenalp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Lotus Nişantası Halaskargazi Cad. No: 38-66 Kat:3 İç Kapı:40 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Özenalp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Özenalp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emre Özenalp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Özenalp bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Özenalp ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Özenalp hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Emre Özenalp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra