ki...2
Beyefendi kişiliği güler yüzlü oluşu ile doktor olarak tüm meslektaşlarına örnek bir insan. İletişimi son derece güzel. Mesleğine hakim olması değerine değer katıyor. Hastasıyla ilgilenme konusunda eşine az rastlanır diyebileceğim biri. Her hastasını özel hissettirebilecek kadar başarılı bir doktor. Sayın hocam çizginizi bozmayın hayatta hep muvaffak olursunuz.
.....
Hayatımda gördüğüm en nazik, en güleryüzlü doktor. İletişimi son derece güzel. Hastaya zaman ayırma ve ilgilenme konusunda eşine az rastlanır diyebileceğim biri Emre Bey. Her hastasını özel hissettirebilecek kadar başarılı bir doktor.
re...5
kendisini 2003 yılında erzurum araştırma hasatanesinde kbb bölümnde tanıdım çok iyi bir doktor hastalarıyla çok ilgileniyordu ben o dönemlerde rahasızdım 11 yıl sonra internette ararken buldum fakat kendisi samsun carşamba hastanesin de görev yapıyormuş bana göre çok iyi bi doktor
s....g
Kendisi bu zamana kadar gördüğüm en iyi doktor. Hastalarla olan iletişimi olsun onlara olan yaklaşımı olsun çok nazik ve güleryüzlü. Alanında da kendisini yetiştirmiş bir doktor. Eminim kendisi ileride çok iyi yerlere gelecektir.
ni...m
günümüz özel sağlık kuruluşlarında hasta ticari bir meta olarak görülürken kesinlikle devlet hastanesi deyip emre bey e muayne oldum. Hastasının sorduğu sorulara içtenlikle cvp vermesi çok iyi
Emre Öztop isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Öztop, Kulak Burun Boğaz.
Emre Öztop adresi nerede?Emre Öztop şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Öztop isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Öztop online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emre Öztop isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Öztop bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Öztop ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Öztop hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Emre Öztop hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları