to...u
Müsabakada ön çapraz bağlarım kopmuştu. Emsal hocadan Allah razı olsun ameliyatımdan sonra hiç ağrı çekmedim. Ameliyat olduğum gün ayağa kaldırdı beni. Kendimi çok rahat hissediyorum. Başta Emsal Hoca olmak üzere Saygı Hastane'sine, ameliyat ekibine, temizlik personeli ve hemşirelere çok çok teşekkür ediyorum.
ya...2
kızımın müsabaka esnasında çapraz bağları koptu.tavsiye ile emsal hocaya götürdüm.sağolsun mükemmel bir ameliyat ve sonrasında yapılan fizik tedavi ile sağlığına kavuştu.başta ahmet bey olmak üzere emsal hocama ve güler yüzlü saygı hastanesi personeline teşekkürlerimi iletiyorum.iyiki varsınız.
is...ç
Hocamıza buradan selamlar iletiyorum Allah razı olsun emeğine sağlık ilgi ve alakası on numara önce Allah sonra hocamızın gayretleri ile sağlığıma kavuşacağım inşAllah
al...n
uzman doktor emsal cüre çok değerli ve eşsiz bir doktormuş menisküs ameliyatı oldum 17 ağustos 2012 de yeni doğmuş gibiyim şükür boşuna çekmişim onca ağrı ları adım alaeddin közen yaşım 55 allah razı olsun doktor beyden
Emsal Cüre isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emsal Cüre, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Emsal Cüre adresi nerede?Emsal Cüre şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abdurrahmangazi Mahallesi Fatih Bulvarı No:75 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emsal Cüre isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emsal Cüre online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emsal Cüre isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emsal Cüre bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emsal Cüre ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emsal Cüre hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Emsal Cüre hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları