bü...z
Sayın Uzm.Dr.Ender ALTAŞ Beye kardiyoloji polikliniğine müracaat ettiğim andan itibaren gerek kendi aile fertlerinden birinin sağlık sorunuyla ilgileniyor gibi içten ve samimi bir davranış sergilemesi gerekse mesleki bilgi ve donanımını zaman, saat mefhumu gözetmeksizin hastalarının hizmetine sunması bakımından çok minnettarım.Kendisine ve kendisinin nezdinde tüm klinik çalışanlarına verdikleri emek için teşekkür ederim. Pakize CENGİZ
en...r
selam ben erzurumdan ensar bakır annem kalp hastası doktorumuzdan çok memnunuz allah hocamıza saglık sıhhat versın insalah saygılarımla
al...a
kendisinin teşhislerini isabetli buluyorum ayrıca hastaya sabırla ve merhametle muamele ediyor.kendisinden çok memnun kaldık, tüm erzurumlulara tavsiye ederim.
mu...n
Uzm. Dr Ender Altaş Bey Kendinden çok ama çok memnun kaldıım Rabbim kendisine sağlık sıhhat afiyet versin Hastaları Hastaya Sağlığına kavuşması için her türlü tettik tedavi Müdahale ilgi alaka takip yöndendirme ile hastanın yanında bilgi ve tedavisi noksansız ilgi ve hastaya yaklaşımı sonderece sevgi ve saygı üzerine rabbim kendisinden razı olsun bizler çok memnun kaldık Allah Yar ve Yardımcısı olsun sonsuz teşekkürler hocama M.COŞKUN
Ender Altaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ender Altaş, Kardiyoloji.
Ender Altaş adresi nerede?Ender Altaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşalar Cad. Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ender Altaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ender Altaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ender Altaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ender Altaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ender Altaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ender Altaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ender Altaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.