Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

T
Konum: Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Diğer

Doktor Hanım iki gözüme de katarakt ameliyatı yaptı. Ameliyat sürecim boyunca kendisi ve ekibi çok yardımcı oldu. Şuan gözlük bile kullanmama gerek kalmadı.

Konum: Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Diğer

Gece göz ağrısı ve kanlanma şikayetim olduğu için 21/09/23 Ender hanıma muayene için gittim iki gözümde de yara olduğunu söyledi damla ve merhem yazdı pazartesi mutlaka görmeliyim dedi çalışan olduğumu ve o gün için ayrı bı kurumda pet çekimim olduğunu iletmem üzerine sabah erkenden burda olun dedi ve 25/09/23 bakamayacagini farklı saatte gelirsem ilgileneceğini iletti.

Konum: Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Diğer

Babamın katarakt ameliyati ni yaptı...çok ilgili bir dr.basarilarinin devamını diliyorum..

Konum: Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Diğer

Katarakt ameliyatı için gittim ve çok memnun kaldım.herkese gonul rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Hastasına değer veren ,bilgilendiren ve işini iyi yapan bir doktor. Çok teşekkür ederim

T
Konum: Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Diğer

Kendisine Göz muayenesi için gitdim.Hastası olarak şahsıma çok cana yakın ve güler yüzlü davranıp, muayenesini yaptı. Memnun kaldığımı özellikle belirtmek istiyorum.Meslek hayatında başarılar diliyorum.

Konum: Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Genel Muayene

Genel göz muayenesi için gitmiştim. Lens almak istediğimi söyledim sadece reçete yazıp yolladı. Ne bir marka önerdi ne de gözüme hangi lensin uygun olabileceğini söyledi. Doğru düzgün ilgilenmedi bile. Hastayla olan iletişimini de zayıf buldum.

Eşimin katarakt ameliyatlarını çok başarılı bir biçimde gerçekleştiren, benim göz muayenemi ilgiyle yapan bu cici doktorumuza sevgilerimizi gönderiyor, başarılarının devamını diliyoruz. HAMİDE ve H.İBRAHİM ŞAPCI

bugün gözümden muayaneye gitdim gayet güzel tatlı davrandı pozitif enerji veren bir doktorumuz herşey için tşk ADNAN AYORAK