Uzm. Dt. Serkan Çınar
Bagdat cad. No:93 Kızıltoprak, İstanbul • Harita
Gözde Aşar Muayenehanesi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Endodonti, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKörfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum • Harita
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
19 Mayıs Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:42, İlkadım • Harita
Nevadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Dentadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Endodonti, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaZuhurat Baba Mahallesi Yüce Tarla Caddesi Tamburacı Osman Sokak No:8/2, Bakırköy • Harita
Dentadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaTrabzon, Trabzon • Harita
Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaYeşilırmak, Çeçenistan Cd, Tokat • Harita
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaKayseri, Kayseri • Harita
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Protetik diş tedavisi Daha fazlaEskişehir Osman Gazi Ünv. Tıp Fak. Meşelik Kampüsü/Eskişehir, Eskişehir • Harita
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaSıhhiye, Ankara • Harita
Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, Perinatoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaErzurum, Erzurum • Harita
Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Özel Örnek Tıp Merkezi
Endodonti, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaÖrnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi No:140, Ataşehir • Harita
Özel Örnek Tıp Merkezi
Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaPaşadağ Mevkii Irak Konutları Karşısı Yuvacık Polikliniği Yuvacık/ Kocaeli, Kocaeli • Harita
Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Endodonti, Perinatoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Restoratif diş tedavisi Daha fazlaÇınar Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi No:40/B, Maltepe • Harita
Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, Enfeksiyon hastalıkları, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaBahçelievler Mahallesi İzzettin Çalışlar Cad. No: 31/A, İstanbul • Harita
İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti
, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaTayfur Sökmen Kampüsü Alahan Yerleşkesi Serinyol/Hatay, Hatay • Harita
Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaBalcalı, Sarıçam • Harita
Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, İç hastalıkları, Anatomi
, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaYenidoğan Mah. Mimar Sinan Cad. No:25, Kırıkkale • Harita
Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi