Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Emsey Hospital
Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazlaÇamlık Mah. Selçuklu Cad. No: 22, Pendik • Harita
Emsey Hospital
Rommer International Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi
Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Diyetisyen
Odunluk Mahallesi, Akpınar Cad. No:13, Nilüfer • Harita
Rommer International Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi
Medicana Ataköy
Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaAtaköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy • Harita
Medicana Ataköy
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Ankara Özel Güven Hastanesi
İzmir Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama Ve Araştırma Merkezi
Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Metabolik cerrahi Daha fazlaYalı Mahallesi 6471/5 Sokak No:7, Karşıyaka • Harita
İzmir Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama Ve Araştırma Merkezi
Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli • Harita
Memorial Şişli Hastanesi
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaKavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Fevziçakmak Mah. Hastane Cad.No:38, Antakya • Harita
Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Doktor Erkin Caddesi, Kadıköy • Harita
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Halaskargazi Cad. Uğurlusaray Apt. No: 114 Kat: 1 Daire: 2 Osmanbey, İstanbul • Harita
Pınar Kadıoğlu Muayenehanesi
Konya • Harita
Doktor Muayenehanesi
Çukurambar Mah. 41.Cad., Ankara • Harita
Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Balgat Çukurambar Semt Polikliniği
Oğuzlar M.Ceyhunatıfkansu Cad.No:4 İlhami Soysal Sok.Balgat, Ankara • Harita
Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Endokrinoloji Ve Nükleer Tıp Ve Tedavi Merkezi - Endotem
Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya • Harita
Ankara Şehir Hastanesi