Tahsilli Mahallesi, Kozan Cad., (Tren Yolu Yanı) No:321, 01240, Yüreğir
a....a
05.06.2024 tarihinde tonsil ameliyatı oldum. Yalova'dan Adana'ya Enver Hocam için geldim. O kadar güler yüzlü, nazik, işinin ehli bir insan ki anlatamam. Sabah ameliyata girip öğlen taburcu oldum. Bademcik kanamam hiç olmadı. Bugün 2. Günüm ve daha iyiyim. Elbette ağrı, sizi, yutkunma güçlüğü çekiyorum ama bu çok normal. Doktorumun yazmış olduğu ilaçları düzenli kullanıp, yemem şeylere dikkat ediyorum. Enver hocamı iyi ki duyup gelmişim Adana'ya kadar. Çok doğru bir seçimdi benim için çünkü etraftan çok fazla olumsuz şey duydum. Bu da haliyle beni korkutmuştu. Ama şu an iyi ki diyorum yaşam kaliteme birkaç gün sonra daha iyi döneceğim. Elinize, emeğinize sağlık hocam. Allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin inşallah
el...a
Allah başımızdan eksik etmesin, çok naif aileden biri gibi ilgili bir doktor. Tüm sorunlarımızı çözdüğü için minnettarım. Geçmeyen kulak ve boğaz ağrısı vardı 5 yaşında ki Oğlumun. Cok şükür tüm sorunlarımıza care olan harika ötesi bir doktor
ha...
6 yaşındaki kızımın geniz eti ameliyatını yaptırdık çok memnun kaldık. Çözüm odaklı oluşu ve samimiyeti ile bizi çok rahatlattı. Öğleden önce ameliyat oldu öğleden sonra normal hayatına devam etti kızım, Altınkoza hastanesini de beğendik. Hem doktor Enver Beye hem de ekibine çok teşekkür ediyorum.
enver bey hocama ben ilk orta dogu hastanesinde gitmiştim ve bütün korkumu yenmiştim güler yüzlülügü ve ilgisi yönünde sonra kısmet olmadı amaliyat olmak ama sonra 8 yıl sonra enver hocamı altın koza tıp merkezinde buldum ve orada olmasına çok sevindim hastaneyi seviyorum çok temiz bi hastane sonra kemik egriligi ve et parçası vardı burnumda ve çok başarılı bi şekilde amaliyatımı oldum ve çok rahatım iyiki vazgeçmemişim sizden ve bulmuşum çok teşekkür ederim enver hocam iyiki siz çok güler yüzlü samimi insanın bütün korkusu gidiyor iyiki siz
h....
Enver beyin yaptığı deviasyon, kemik eğriliği ve sinüs iltihabı ameliyatından çok memnun kaldım, ameliyat öncesi ve sonrası hastasıyla kurduğu olumlu iletişim her hekime örnek olacak cinsten. Böyle hekimler hep var olsun ve elleri dert görmesin. Enver beyim sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
be...l
Canım doktorum. Ben 5 yaşımdayken ameliyat ettiğiniz ve sayenizde 25 yıldır rahat nefes alabilen 30 yaşında eski bir hastanızım. 5 yaşıma dair hatırladığım nadir anılarımdan bir tanesi de sizin beni ameliyathanede sakinleştirişinizdi. Bir anda aklıma düştünüz ve size teşekkür etmek istedim
de....
Syn.Enver beyin gerek kızım, gerekse benimle saygıyla ilgilenmesinden çok memnun oldum.Bütün içtenliğiyle bize yardımcı olduğu için teşekkür ederiz.
Deniz ve Zeynep
fi...r
Enver bey hastayla kusursuz bir empati kurarak sonuca gidiyor ve cok guler yuzlu, olukca guven veren bir tavrı var. Ben boynumdaki bit bezeyi gostermek için gittim ve korkuyordum kotu bit şey çıkacagından fakat öyle guzel bir iletişimi vr yaklaşımı var ki, Hasta olduğunuzu onunla bir süre konuştuktan sonra unutuyorsunuz, cok pozitif ve dolayısıyla odasından cıktığınızda mutlu ve saglıklı bir birey olarak çıkmış oluyorsunuz. Ayrıca muayene sırasında arkada çalan müzik seçimleri adeta bir terapi gibi geliyor insana. Turkiye standartlarının cok ötesinde bir yaklaşımı va sıradan bir doktor kesinlikle değil. Hatta bugune kadar gittiğm en iyi ve en guvenilir doktor diyebilirim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
di...z
Kızımın muayenesi ve bademcik ameliyatı sırasında gösterdiği ilgiden oldukça memnun kaldık.Enver Bey gibi işini düzgün yapan güler yüzlü doktorlara gerçekten ihtiyacımız var.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
di...z
Enver beye cok tesekkürler gercekten cok iyi.guler yuzlu sorularimiza ictenlikle cevap veren ve icimizi rahatlatan bi dokror oglumun bademcik ve geniz eti ameliyatini yapti ve bugun 1ay oldu horlama ve hastalik artik yok hayatimizda kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum.....
Enver Seçinti isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Enver Seçinti, Kulak Burun Boğaz.
Enver Seçinti adresi nerede?Enver Seçinti şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tahsilli Mahallesi, Kozan Cad., (Tren Yolu Yanı) No:321, 01240 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Enver Seçinti isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Enver Seçinti online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Enver Seçinti isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Enver Seçinti bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Enver Seçinti ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Enver Seçinti hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Enver Seçinti hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çukurova Kulak Burun Boğaz Doktorları