Üroloji Randevusu
Üroloji Randevusu
Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41, Nilüfer
Medicana Bursa Hastanesi
ar...m
Eray bey i ilk gördüğümüzde çok öncelerden tanıyor gibiydik.Sanki ailemizdendi.Güler yüzlülüğü,yaklaşımı,verdiği güven duygusu,zorlu süreçte bizi rahatlatan konuşmaları..Biz iyi ki onu tanıdık..Babama mesane tümörü tanısını koymada,sonra ki ameliyat ve kontrol aşamalarında gönül rahatlığıyla kapısını açtığımız sevgili doktorumuz..Yorum yazma ihtiyacı duydum.Çünkü böyle doktorlara ihtiyacımız var .Ve onlar daha çok kişiye dokunabilsinler..Tekrar iyi ki...
Eray Gürsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eray Gürsoy, Üroloji. Size Eray Gürsoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu.
Eray Gürsoy adresi nerede?Eray Gürsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eray Gürsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eray Gürsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eray Gürsoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eray Gürsoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Eray Gürsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eray Gürsoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eray Gürsoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eray Gürsoy hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Eray Gürsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar