ay...r
Hastalığın yapılan tetkiklerle hastaya doğru tanımlanması ve tedavisinin yapılması önemli bir konu ve çok zaman hastalıkla ilgili cevaplar alamadan tedavi olmaya çalışıyoruz. Bu bakımdan yaklaşımı, tetkiklerle ilgili bilgilendirme yapması, tedavi sürecinde kontrollerde anlayışlı davranması ile herkese önerebileceğim iyi bir doktor imajı uyandırdı bende. Ve sayesinde çok ağır ilaçlarla tedavi edilmeye çalışılan yüksek tansiyon rahatsızlığım dozu az bir ilaçla kontrol altına alındı.Teşekkür ediyorum.
ec...r
Babamın rahatsızlığı dolayısıyla göstermiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum.Kendisi mesleki bilgi ve ilgi konusunda oldukça iyi bir hekimdir.
ya...z
çok iyi bir doktor ama özel adana hastanesinden ayrılmış sanırım her zaman güler yüzlü; arkadaş gibi... 2008den beri hastasıyım; hiç problem yaşamadım. bugün randevu almak için aradım, hastaneden ayrıldığını söylediler. en kısa zamanda nerede olduğunu öğrenmeyi umuyorum. beni bilgilendirirseniz sevinirim. doktorumun peşinden gittiği hastaneye giderim
me...t
Doktorum hastasına bir arkadaş gibi çok yakın,sıcak kanlı samimi ve içten,Teşhis ve tedavi mükemmel zaten tüm bildiğim hasta yakınlarıma tavsiye ediyorum mesleğinde zirve yapacağına inanıyorum başarılar diliyorum.
Erdal Deveci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdal Deveci, Kardiyoloji.
Erdal Deveci adresi nerede?Erdal Deveci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdal Deveci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdal Deveci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erdal Deveci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erdal Deveci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erdal Deveci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdal Deveci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdal Deveci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdal Deveci hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Erdal Deveci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Seyhan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Seyhan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kardiyologlar