kü...ç
İlk sezaryen ameliyatımda yaşadığım olumsuz deneyimi kendisine anlattım, ilkinde hissettiğim acı sebebiyle genel anesteziye dönülmüştü. 2. Ameliyatıma korkarak girdim ama hiç korktuğum gibi olmadı Erdem bey bebek doğana kadar hep yanımda kaldı, benimle konuştu, rahatlattı. Acıda hissetmedim, kendisine teşekkür ediyorum
Erdem Barın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdem Barın, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon.
Erdem Barın adresi nerede?Erdem Barın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu No: 22-24 Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdem Barın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdem Barın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdem Barın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdem Barın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdem Barın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdem Barın hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Erdem Barın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmit Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Kocaeli Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Sakarya Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Gebze Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Derince Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Serdivan Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Gölcük Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Daha fazla (2)Başiskele bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Başiskele bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Başiskele bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Başiskele bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Başiskele bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Başiskele bölgesinde SGK kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Başiskele bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Başiskele bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar