ma...1
Over Kanseri teşhisi nedeni ile tedavim boyunca hep yanımda olan desteklerini esirgemeyen,bana ve eşime umut veren,ışık tutan kıymetlimiz,Cesur Yürekli
Hocamız
ERDEM GÖKER'e
Sonsuz Sevgi Saygılarımı Sunarım.
İyiki Varsınız
Hocam.
AYDAN ALTAY
me...a
Biz Azerbaycandan Erdem hocanin ismini duyduk geldik ve iyideki geldik,bizim en umudsuz anımızda bize umud ve güven verdiler.Hastalarına gösterdikleri dikkata,qaygıya göre Erdem beye,Aydın beye teşekkürlerimi bildirirem.Umutumuz göyde Allah yerde onlardır,çox yaxşiki bele insanlar var.
ha...r
Bütün iletişimindeki kusursuzluğu, mütevazi olup, güler yüzlü olması ve bize karşı samimi olması ve umut vermesi bizi çok mutlu etmiştir. Bir vatandaş olarak böyle bir hocaya gerçekten ihtiyacımız var. Kendisine çok çok teşekkür ederiz.(MARDİN)
gü...i
dr u daha dün tanıdım ama bu kadar samimi bu kadar detaylı anlatım yapan prof dr görmedim diyebilirim.aynı zamanda annemin hastalığı hakkında içimizi rahatlatıcı bilgiler vermesi bizi çok fazla sevindirdi.kendisine tşk ediyorum.sanırım bundan sonra tedavi sürecinde kendisiyle sık görüşeceğiz.
ke...n
bir hastanın bula bileceği güvene bileceği tek doktor.allah başımızdan eksik etmesin.saygılar
er...m
Bilgisi,görgüsü zaten tartışılmaz.ihtiyacınız olduğunda arayıpta ulaşabilme sorularınıza cevap alabilme lüksünüz var.Mütavazi kişiliğiyle kendinizden hissediyorsunuz.Pozitif ve samimi yaklaşımıyla moral motivasyonunuzu üst seviyede tutabilmenize katkı sağlıyor.hizmet bedava değil hastalık ucuz değil ancak Maddi anlamda önceliği, sizin tedavi şansınızın devam edebilmesi... kendi kazancını ön planda tutmuyor ve elinden gelen yardımıda esirgemiyor.Bilgilerini sürekli güncelleyen takip eden yapısıyla içiniz rahat.zor hastalıkta iyileşme yolunda virajları alırken doktorunuza güvenmek önemlidir.
Erdem Göker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdem Göker, Tıbbi Onkoloji.
Erdem Göker adresi nerede?Erdem Göker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak, 1359 Sk. Umut Sitesi Mimar Sinan Mahallesi No:1 D:5-6-7, D:8 İzmir
- Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdem Göker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdem Göker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdem Göker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdem Göker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdem Göker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdem Göker hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Erdem Göker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.