Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2873. Sokak Anchor İş Merkezi B Blok No:5 Çayyolu, Çankaya
Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası + 17 daha fazla
Spor Fizyoterapisi
Sporcu Rehabilitasyonu
Çene Terapisi
Dr Savaş Kudaş Muayenehanesi
Merhaba doğum sonrası yaşadım bel ağrısına erdem hoca ve asistanı sayesinde büyük oranda rahatlama sağladım sürecin henüz başındayım ilerki süreçler de yorumumu güncelleyeceğim
d.....
Boyun fıtığım için gittim, 1. seans sonunda bile inanılmaz rahatladım. Tavsiye ederim.
Erdem Hoca ile ilk tanışıklığımız yaklaşık 8 sene önce yüzücü oğlumun tedavisi için olmuştu. Sonra annem şimdide yine yüzücü kızım tedavi oldu. Tüm çalışanlar işinin ehli. Tedavinin her aşamasında yeterli bilgi edinebileceginiz ve farklı tedavi methodları ile sonuca hızlı ulaşılmasını sağlayan bir klinik.
s,...k
Boyun baş ağrısı ile gittim,beni birçok alana yönlendirdi,iyi ki gitmişim alanında uzman çok iyi bir ekibi var,çok memnunum tavsiye ederim
s...
Bel ve boyun ağrılarımdan dolayı Erdem Bey'e başvurmuştum. Çok geçebileceğini zannetmiyordum çünkü en ufak bir hapşırımda bile belim tutuluyordu. Fakat 2 seans sonunda ağrılardan kurtuldum. Ayrıca randevu kolaylığından ve desteklerinden dolayı çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
a...
Erdem Bey'e bir fizyoterapist önerisi üzerine ulaştım. Boyun fıtığı rahatsızlığım için başvurdum. Erdem Bey son derece bilgili, konusunda uzman, teşhis ve tedavi süreçlerinde bilgili. Deneyimli ve sonuca ulaşmak adına çaba harcıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.
me...z
Erdem Bey ve ekibine boyun fıtığı şikayeti ile terapi almak için gittim. Şikayetimi detaylı bir şekilde dinleyip, uygun terapi sürecini planladı. Kendisinin ve çalışma arkadaşlarının konu hakkında uzmanlıkları üst düzeydi.Aldığım terapi seansı son derece detaylı ve rahatlatıcı geçti. Referans üzerine Erdem Bey’i tercih etmiştim. Doğru karar olduğunu anladım.
t....ç
Boyun ve başağrısı şikayeti ile gittim , birkaç seans sonrası ağrılarımda ciddi bir azalma oldu. Erdem hoca gerçekten bilgili ve tecrübeli birisi. Sizinde bu tür şikayetleriniz varsa , güvenle gidebilirsiniz..
gö...l
Avasküler Nekroz hastasıyım. Yoğun eklem ve kasık ağrım var. Aynı zamanda bel fıtığı başlangıcım var. Erdem Hoca ağrılarımı geçirmek için elinden gelen herşeyi yapıyor. Tüm tedavi tekniklerini uygulayarak rahatlatıyor. Sürecim devam ediyor. Maksatları ağrılarımı bitirip güçlü kaslarla sosyal hayata dönebilmem. Her yönüyle övgüyü hakettikleri kesin. Tüm çalışanlara da teşekkür ederim.
e....e
Bel fıtığı ve sırt bölgeisnde yaşadığım şiddetli ağrı neticesinde aylar öncesinden kendisine gittim. Kendisine gidebilmek için de baya bir uygun olduğu takvimi bekledim, yürüyemez haldeyken kendisine gitmştim ve giderken de elimde tetkiklerım vardı. Kendisi bana bir tedavi programı oluşturdu ve kısa bir süre zarfında ekstra bir şeye ihtiyaç duymadan, düzenli olarak da egzersizlerimi yaparak sağlığıma kavuştum, çok mutluyum. Şuanda da hala spor eşliğinde kendisinin verdiği hareketlerle ileride herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması adına egzersizlerime devam ediyorum, üç ayda bir kontrole gidiyorum.
Erdem Yörükoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdem Yörükoğlu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Erdem Yörükoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manuel Terapi, Osteopati, Fizik Tedavi, Migren Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Randevu, Eklem Eğriliği, Çene Terapisi, Skolyoz Tedavisi, Manuel Lenf Drenajı.
Erdem Yörükoğlu adresi nerede?Erdem Yörükoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2873. Sokak Anchor İş Merkezi B Blok No:5 Çayyolu Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdem Yörükoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdem Yörükoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erdem Yörükoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erdem Yörükoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erdem Yörükoğlu hangi dilleri konuşuyor?Erdem Yörükoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erdem Yörükoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdem Yörükoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdem Yörükoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdem Yörükoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 155 hasta / danışan, Erdem Yörükoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erdem Yörükoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Erdem Yörükoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Vakıfbank Sigorta, Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Vakıfbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Halk Bankası A.Ş. Mensupları, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Ankara Sanayi Odası Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Fizyoterapistler
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Fizyoterapistler