mü...n
Sol kulağımın hemen arkasında saç içerisinde 1.7 cm çapında Lipom vardı.
Aldırmak için Dışkapı Yıldırım Beyazıd Eğitim ve Araştırma Hastanesinde "Uzm. Dr. Ergin SEVEN"e başvurdum. Kendisi 15 dakikalık bir operasyonla alabileceğini söyledi ve 2 gün sonraya ameliyat için randevu verdi.
13 Kasım 2020 tarihinde Ameliyata alındım, lipomun olduğu bölgeyi traşlamadan anestezi yaptılar. Traşlayıp traşlamayacaklarını sordum. Sen rahat ol ben halledecem diyip devam etti.
Ameliyat bitti ve bana aldığı parçayı gösterdi. Yaklaşık 2 cm çapında Deri ile birlikte daire şeklinde keserek almış. Üstelik üzerinde de hala saçım vardı yani traşlamamış bile. Bana ameliyat odasında "Bitti çıkabilirsin" dedi. "Pansuman yapmayacak mısınız?" dediğimde pansumana gerek olmadığını söyledi ve dikişlerin yaranın üzeri açık bir şekilde evime gittim (2 saat sürdü).
9 tane dikiş atmış dikişlerin sayısını 8 gün sonra dikiş aldırmaya gittiğimde öğrendim. 4 tane dikiş aldı, bana gösterdi ve "dikişleri aldık" dedi. Sonrasında berebere gittim 5 dikişte sağolsun berber aldı.
Şuan ise o bölgede 3 cm genişliğinde 4 cm uzunluğunda bariz bir yara izi var, Saç çıkmıyor. Ve moralimi çok fazla bozuyor.
KESİNLİKLE HİÇBİR ŞEKİLDE BAHSETTİĞİM DOKTORU TAVSİYE ETMİYORUM.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ergin Seven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ergin Seven, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Ergin Seven adresi nerede?Ergin Seven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ergin Seven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ergin Seven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ergin Seven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ergin Seven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ergin Seven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ergin Seven hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ergin Seven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra