Dolgu
Botoks
Dolgu
Göz Kapağı Estetiği
d....m
Meme büyütme işlemi yaptıran biri olarak sonsuz tavsiye ediyorum. Süreç şahane geçti hem işlem öncesi hem sonrasında çok ilgililerdi. Aynada gördüğüm kadına bayıldığımı soylemeden geçemeyeceğim.Tabii ki Ergin Yücel sayesinde.
y....b
Hocamıza sosyal medya üzerinden denk geldim, meme küçültme ameliyatı için görüşmeye gittiğimde doğru sözlü oluşu güzelleme yapmadan, her şeyi açıkça ve anlaşılır şekilde en ince detayına kadar anlattı. Relax oluşu aneliyat gününden ameliyat sonrasına kadar beni çok ferahlattı. Verdiğim en doğru kara rı vermişim ameliyat sonrasında anladım. Ağrısız sızısız ve görünüş anlamında da hayal ettiğimden daha güzel oldu. Özgüvenim arttı, sırt ağrılarım hemen azaldı kendimi çok çok daha mutlu ve iyi hissediyorum. Hep ertelediğim için çok pişman oldum ama buradaki şansım hocamızdı. Muhteşem biri ve emeği her şeyden önde geliyor. Hayat standartlarım ancak bu kadar yükselebilirdi
g....a
4ay önce Akrabam aracıyla tanıştım.İyiki de tanışmışım dediğim .Bir doktor Ergin bey!!!Gögüs büyütme emaliyatı oldum.1 saat içinde insan hayal ettiğine kavuşur mu kavuştum.Orantısı şekli herşeyi harika oldu.Ağrılarım dayanabilecek kadardı 1 hafta sonra araç kullandım.Ergin beyi tanıyıp ameliyat olduktan sonra niye bu kadar beklemişim dedim.Elleri mücizeler yaratıyor.İyi ki tanıdım size .Başarılarınıx daim olsun
es...a
4 yıl önce Ergin Bey ile yollarımız bir tanıdığım aracılığı ile kesişti ve iyi ki kesişti. Meme büyütme konusunda yıllardır düşünüp korkudan yapamayacağımı düşünürken tam o anda Ergin bey ile karşılaştım. Muhteşem yaklaşımı sakinliği ve büyük bir deneyimi ile beni rahatlattı ve ameliyata korkusuzca girdim. Hiçbir sorun sıkıntı yaşamadan 4 yıl geçirdim hayatımda verdiğim en güzel kararlardan biriydi. İyi ki Ergin Bey gözü kapalı herkes Ergin Beyin sihirli ellerine kendini bırakabilir asla pişman olmazsınız
3 yıl boyunca meme büyütme estetiği için kendime doktor ve hastane arayışım sonucu kararsızlıklarla boğuşup yine vazgeçiyorum galiba diye düşünürken yollarımız kesişti Ergin Hocamla. Aralık 2022'de operasyonu geçirdim ve şu ana kadar muayene süreci, ameliyat öncesi sonrası herşeyden memnunum. Kendisiyle tanıştıktan sonra çok hızlı bi karar sürecine girdim ve 3 gün sonra ameliyathanede buldum kendimi :) iyi ki de oldu çok mutluyum şimdi, emeğinize ve ilginize teşekkürler hocam
Mеmе estetiği için bir doktor seçerseniz, Dr. Ergin Yücel ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Meme büyütme ameliyatı oldum, sonuçtan çok memnunum, göğüslerim doğal görünüyor. Ameliyat sonrası dönem çok rahat geçti, kendimi çok iyi hissediyorum.
ez....
Ergin beye 23 Aralık 2022 tarihinde meme büyütme ameliyatı oldum. O kadar tedirgin ve korku içindeydim ki . Ergin bey görüşme esnasında beni çok rahatlattı. Yine böyle bir ameliyat geçirecek olsam yine Ergin beyi tercih ederdim. Burdan bir kez daha kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.. harika bir sonuç çıkardı cokk memnunum
h....d
Ergin hocama yaklaşık iki ay önce meme ameliyati oldum.Her gecen gün iyi ki kendisini tanımışım diyorum.Ameliyat öncesi detaylı ve dürüst bilgilendirmesiyle güvenimi kazandı.En önemlisi kendi vucut uyumuma gore doğru olan secenekleri degerlendirmesi ve muhteşem doğal sonuclara ulaşmamiz oldu.Sonuc beni oldukça mutlu etti ve bu süreçte güncel hayatimdan hiç kopmadım.Hastene ekibi anlayisli ve çok kibardilar.Kendisilerine emeği , anlayışlari ve ilgileri için ayrica tesekkur ediyorum.İyi ki varsiniz hocam.
Ergin beye ameliyat olalı 1 ay oldu. meme büyütme ameliyatı oldum ağrım olmadı çok rahat geçirdim bu süreci kendide çok ilgili ve samimi bir doktor. Ameliyat önce ve sonrası sürecimdede hiç zorlanmadım bu kadar kolay bir süreç olduğunu bilseydim daha erken olurdum.
Ergin beyle 4 ay önce sosyal medya aracılığıyla tanıştım.uzun süredir meme protezi olmak istiyordum ve çok fazla araştırma yaptığım için oldukça bilgi kirliliği vardı kafamda. Net bir şekilde süreci anlattı ve 2 hafta içinde ameliyatı gerçekleştirdi. Boyutları konusunda da kendisine bırakmakta çok doğru bir karar vermişim.şu an son halimden çok memnunum. Zaman içerisinde düşüneceğim başka operasyon olursa gözü kapalı Ergin doktorumu seçerim.
Ergin Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ergin Yücel, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Ergin Yücel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Kapağı Estetiği, Dolgu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Botoks.
Ergin Yücel adresi nerede?Ergin Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Caddesi Lotus Nişantaşı Rezidans Kat:5 Daire:92 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ergin Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ergin Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ergin Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ergin Yücel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ergin Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ergin Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 66 hasta / danışan, Ergin Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra