Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır.
Daha sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Ruh sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde çalışarak Psikiyatri Uzmanlığına hak kazanmıştır.
Şanlıurfa da Toplum Ruh Sağlığı Merkezi(TRSM) sorumlusu olarak görev yapmıştır. Buradaki görevi sırasında mülteci kapındaki savaştan etkilenmiş insanların ruhsal sorunlarının onarılması için de çalışmıştır.
”Yüzden Duygu İfadelerinin Tanınması” ile ilgili çalışmalar yürütmüş. Bu konuda çeşitli makaleleri uluslararası hakemli dergilerde basılmıştır.
Çeşitli yurt içi ve yurt dışı bilimsel kongreye katılmış ”Yüzden Duygu İfadelerinin Tanınması” ve “Bilimsel makalelerin nasıl hazırlanması gerektiği” konularında konuşmalar yapmıştır.
Tez Konusu: Şizofreni Hastalarında EKT Öncesi ve Sonrası Peroksizom Proliferatif Aktivatör(PPAR) Gama Reseptör Aktivitesinin Karşılaştırılması.
Biyografi:
Uygulamalı Temel Hipnoz Kursu , TPD, 2011
Psikiyatride Hipnoterapi, TPD ,2011
Katıldığı Kongreler:
Psikofarmakoloji Tedavi Güncelleme Toplantısı 2012
TPD 16. Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu 201248.Ulusal Psikiyatri Kongresi 201227th ECNP Congress 18-21 October 2014. Berlin, Germany.
28th ECNP Congress 29 August-1 September 2015. Amsterdam, The Netherlands
51. Ulusal Psikiyatri kongresi 20157. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi 20158. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi 2016.
Makaleler:
Differential effects of clozapine and risperidone on facial emotion recognition ability in patients with treatment-resistant schizophrenia G Gultekin, Erhan Yuksek, T Kalelioglu, A Bas, Tbas,A Duran Journal Psychiatry and Clinical Psychopharmacology Volume 27, 2017 – Issue 1
Facial emotion recognition in psychiatrists and influences of their therapeutic identification on that ability M.Dalkırana, G.Gultekin, Erhan Yuksek, N.Varsak, H.Gule, M.Emul Comprehensive Psychiatry Volume 69, August 2016, Pages 30-35
The Influences of Whole Brain Radiotherapy on Social Cognition and Association with Hippocampal and Frontal Dosimetry Erhan Yuksek, S Eroz, A yassa, D akturk, F Zakirov, F Akcam,M Emul Psychiatric Quarterly December 2015, Volume 86, Issue 4, pp 533–543
Facial emotion recognition in male antisocial personality disorders with or without adult attention deficit hyperactivity disorder.Bagcioglu E, Isikli H, Demirel H, Sahin E, Kandemir E, Dursun P, Erhan Yuksek, Emul M. Compr Psychiatry. 2014 Jul;55(5):1152-6.
Psikiyatri Poliklinik Uygulamalarında Tıp Fakültesi Öğrencisinin Bulunması Hakkında Hastaların Tutumları Erhan Yüksek, AS Kani, V Çeri, M Toprak, E Yıldız, CA Poyraz, M Emül Güncel Psikiyatri ve Psikonörofarmakoloji; 2014;4(1):12-17
Psychopathy and facial emotion recognition ability in patients with bipolar affective disorder with or without delinquent behaviors H demirel, D yesilbas, Erhan Yuksek, Saliustaoglu, M Emul. Comprehensive Psychiatry Volume 55, Issue 3, April 2014, Pages 542-546
Erişkin Yaşta Cinsel İstismara Uğramış Bireylerde İçselleştirilmiş Damgalama ve Psikopatoloji Arasındaki İlişki A Sözen , T Özgür , Ç Elçi , P Bakır , H Efil , Erhan Yüksek, N cansunar, M Emül Journal Of Mood Disorders ArşivCilt 3, Sayı 2
Yaşlı İstismarı Hakkında Tıp Fakültesi Öğrencilerinin Bilgi Düzeyi,Tutumları ve İlişkili Değişkenler Erhan Yüksek, Y Taylan, G Aydın, S Yaman, M Atasoy, F Taş, P Gökdogan, S Tümtürk, H Yavuzer, M Emül Güncel Psikiyatri ve Psikonörofarmakoloji; 2013;3(2):5-12
Psikiyatri Stajını Tamamlamış Tıp Fakültesi Öğrencilerinin Staj Eğitimi Hakkındaki Görüşleri MD Varkal, Erhan Yüksek, ÖF Demirel, N Çağlar, N Eliüşük, P Gökdoğan, EN Özmansur, M Emül Journal Of Mood Disorders Arşiv Cilt 2, Sayı 3
Sözel Sunumları:
The views of medical students about psychiatry clerkship education, 48. The National Congress of Psychiatry S 15, Bursa, 2012
Şizofreni Hastalarında Peroxızome Prolıferator Actıvated Receptors Gamma Actıvıtesı’nın Ekt Öncesı ve Sonrası Karşılaştırılması 51. Ulusal psikiyatri kongresi
Poster Sunumları:
Antidepressant Induced Manic Switch and Hyponatremia in the Elderly, Psikofarmakoloji Tedavi Güncelleme Toplantısı 2012
Vitamin D level in schizophrenia and association with metabolic syndrome parameters Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi
Dream anxiety levels in patients with obstructive sleep apnea syndrome. 8.Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi
Case report –Varenicline induces manic shift in a depression patient, 58. Uluslararası Psikiyatri Kongresi
Change in facial emotion recognition ability after electrical stimulation of the human amygdala: preliminary results 27th ECNP Congress 18-21 October 2014.Berlin, Germany. (CDE Awards)
Bılateral talamik infarkt sonrasında gelışen psikotik özellikli mani olgusu; PB- 14251. Ulusal psikiyatri kongresi
Subjektif unutkanlık ve erken evre alzheımer demansı hastalarında aleksitimik özellıklerin karşılaştırılması PB-066, 51. Ulusal psikiyatri kongresi
Assessment of patients with morbid obesity prior to bariatric surgery (sleeve gastrectomy) 28th ECNP Congress 29 August-1 September 2015
Presence of fragmented QRS complexes in patients with bipolar disorder; manic episode 8. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi
Comprarison of neuropsychological test battery on patients with schizophrenia before and after ECT 8. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi ve 4. UluslararasıÇocuk ve Ergen Psikofarmakolojisi Sempozyum
Schizophrenia and fragmented QRS 29th ECNP Congress 2016
Neutrophil-lymphocyte and platelet-lymphocyte ratios as inflammation markers for delirium. 29th ECNP Congress 2016
Konuşmalar
Asistanlık Döneminden İtibaren Uluslararası Yayına Nasıl Sahip Olunur? Etki değeri yüksek dergilerde yayın yapmanın yöntemleri, Yayına engel ve reddedilmeye yol açan planlama, istatistik, uygulama, yazma hatalarının önüne nasıl geçilir? 7.UPK
TPD İstanbul Şubesi Güz Dönemi Eğitim Etkinlikleri, Araştırma Makalesi Yazma Deneyimi. TPD İstanbul Şubesi 21 Kasım 2015 Cumartesi
Psikiyatride DNA hasarı için yeni biyomarkerlar 7. UPK.
Sosyal Biliş, Yüz İfadesinden Duygu Tanıma ve Psikiyatri (Bana yalan söylediğini yüzünden anladım) 5. UPK
Üye olduğu mesleki dernek ve kuruluşlar:
Türkiye Psikiyatri Derneği
Türk Tabipler Odası
s ...k
Doktor Erhan ile tanıştığım günden bu yana hayatımda büyük bir değişiklik oldu. Panik ataklarım nedeniyle zor zamanlar geçiriyordum ve ne yapacağımı bilemez durumdaydım. Ancak, bilgisi, sabrı ve anlayışı ile bana çok yardımcı oldu. Tedavi sürecim boyunca bana her zaman destek verdi ve sonunda paniklerimi kontrol altına almayı başardık. Kendisine minnettarım ve herkese gönülden tavsiye ederim.
Hasta
Kendisinden birkac yil once anksiyete ve depresyonumla alakali terapiler aliyordum. O donem seanslara gitmek benim icin rutinlesmisti ve cok sorguladigimi hatirlamiyorum. Sadece bazen seanslara gitmek beni streslendiriyordu. Simdi donup baktigimda aslinda bunun sebebinin tedavi surecimin iyi yonetilmedigiyle alakasi oldugunu dusunuyorum. Erhan Bey’den sonra gittigim psikiyatristlerde bana okb teshisi konuldu. Bunun Erhan Bey doneminde konulmamis olmasinin elbette benim her seyi paylasamamamla alakasi var ancak kendisinden terapi aldigim donem her seyi anlatacak guveni bulamadigimi, bu bagi kuramadigimizi hissettim. Aslinda 1 yil civari kendisinden aldigim terapi sureclerinin ne kadar monotonlastigini ve bende bir etkisi olmadigini simdi daha iyi anliyorum. Yalniz Erhan Bey’in kotu bir doktor oldugunu dusunmuyorum. Sadece terapi konusunda kendisiyle seanslarimizin benim acimdan olumlu bir seye vesile olmadigini belirtmek istedim. Yine de her sey icin kendisine tesekkur ederim.
m....k
Asla memnun kalmadım, niyetim süreç planlayıp devamlılıktı ama benden hemen sonra olan annemin randevusunu bile iptal ettim. “Nedir şikayetiniz?” gibi bir cümleyle başladı diyaloğumuz. Kimim neyim gibi sorularla gerçek bir iletişim çabasıydı beklentim. Beni dinlemekten ziyade gözü hep saatteydi doktor beyin. Halihazırda kullanmakta olduğum ilacımın dozunu kafama göre arttırdığımı söylediğimde iyi yaptığımı söylediği an bitirsem olurdu aslında seansı! İlaca neden başladığımı sormadı, arttırma gerekçemi anlatırken de zamanımızın dolduğunu, zaten geç kaldığımı ve sonraki hastayı alması gerektiğini söyleyerek lafımı yarıda kesip bitirdi görüşmeyi. Ayrıca randevuyu alırken 40’ olduğu söylenmişti ancak 20’ idi.. Kısacası daha kötü bir deneyim yaşamadım. Gittiğime pişman oldum.
Uzm. Dr. Erhan Yüksek
Merhaba M.....k, kötü bir deneyim yaşadığınız için üzgünüm, yorumunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Görüşme süresinin sonuna yetişebilen kişilerle sadece sonraki randevu boşsa görüşmeyi uzatarak devam edebiliyorum.
Zamanında gelen kişileri bekletmemeye özen gösteriyorum.
Hizmet olarak çok memnunum.Panik atak şikayetimle gittim.Yaptığım görüşmelerde sorularıma cevap verdi.Kendisi çok ilgili.Tedavi sürecindeyim.Yaklaşık 2 ay oldu.Hem görüşmeler sırasında hem de görüşme sonrasında ne zaman arasam geri dönüş yapıyor.Çok memnunum.Görüşmeler süre olarak da çok uygun.Çok memnunum.
Erhan Bey'in bizim gözümüzde çok iyi bir doktor.İlgili ve alakalı.Her gittiğimizde memnun kaldık.Çocukla iletişimi on numara.Kısa bir ara verdik .Önümüzdeki ay tekrardan devam edeceğiz.İlgi,alakası ve takibinden memnun kaldık.Tedavi sonucunda her şey şu an olumlu ilerliyor.
Kendisinden oldukça memnunum.Ben gittiğimde başka bir hastanenin vermiş olduğu ilaçları kullandığımdan yan etki yapmıştı.Erhan Bey'in verdiği ilaçlar beni rahatlattı ve normale döndürdü.Bende duygu durum bozukluğu vardı.Bipolarım.1 yıldır düzenli olarak gidiyorum ve son derece memnunum.İlk gittiğimdeki beni tedavi edişi benim için en önemlisiydi .Çünkü ilk gittiğimde çok kötüydüm.
i̇....
En son aradığım doktoru buldum diyebilirim.Hem ilaç tedavisi hem de konuşarak terapi aldım ve dönem dönem kontrole gidiyorum,gayet memnunum.OKB hastasıyım.Takıntılarım vardı uzun zamandan beri ama şimdi hem konuşarak hem de ilaç tedavisi olarak destekleyici oldu.Şimdi kendimi daha rahat ve daha güvende hissediyorum.Samimi olması, daha içten biri olduğundan kendimi daha yakın hissediyorum.Bir doktor gibi değil bir abi-kardeş gibi yaklaşıyor.
i̇....
Erkek kardeşim Çakmak Erdem hastanesinde yoğun bakıma alındı.Doktorlar 3 gün ümit yok dediler, sonra psikiyatri doktoru Erhan Bey'in görmesini istediler.Kalıcı olabilir, geçici olmayabilir dediler.Fakat Erhan Bey'in verdiği ilaçlarla, ilaçtan ötesi ilgi ve alakasıyla kardeşimi koskoca hastanede ayağa kaldıran Erhan Bey oldu.Böyle bir doktorla tanıştığım için minnettarım.Allah 1000 kere razı olsun,ilgi ve alakasını hiç eksiltmedi. Kardeşim hastaneden taburcu olduktan sonra halen daha kardeşimle ilgilenmektedir.Hastaneden çıktıktan sonra kontrole gittiğimizde 70 yaşındaki, anneme ve babama saygı ve ilgi gösterdiği için kendisine çok teşekkür ederiz.Mükemmel,harika,dörtdörtlük bir doktor Erhan Bey.Erhan Bey'e teşekkürler kardeşime, anneme ve babama gösterdiği ilgiden dolayı.Tedavimiz devam etmekte.
Araştırarak gitmiştim Erhan Bey'e. İyi bir doktor. İyi gelmişti bana çok memnun kaldım. Anlatımları çok güzel, çok iyi olan bir psikiyatr. Tedavimden olumlu sonuç aldım. Şu an devam etmiyorum. Kendisine teşekkür ediyorum.
d.....
Tavsiye üzerine gittik Erhan Bey'e. Takibi iyi, tedavi sürecimiz bitti şu an için. Tedavi süresince bize destek oldu. Kafamıza birşey takıldığında arayıp sorabildik. Şahsi numarasını da paylaştı bizimle. Tedavimiz olumlu sonuçlandı.
Erhan Yüksek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Yüksek, Psikiyatri. Size Erhan Yüksek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Normal Randevu.
Erhan Yüksek adresi nerede?Erhan Yüksek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Yüksek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Yüksek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erhan Yüksek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Yüksek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erhan Yüksek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erhan Yüksek hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Erhan Yüksek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ümraniye bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ümraniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ümraniye bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Psikiyatristler
Ümraniye bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ümraniye bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikiyatristler
Ümraniye bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Psikiyatristler
Ümraniye bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ümraniye bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler