Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
El cerrahisi uzmanı
Anatomi uzmanı-PhD

Tendon yaralanmaları, parmak kopmaları, brakiyal pleksus yaralanmaları, sinir yaralanmaları, el bileği artroskopisi, skafoide kırığı, skafolunat ayrışma, ulnar impaksiyon sendromu, radius kırığı, humerus kırığı, ulna kırığı, karpal kemik kırıkları, serbest doku nakilleri, ayaktan ele parmak nakli, vaskülarize fibula nakli, flep cerrahisi

Konum: Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

2022 yılında operasyon sırasında patlama sonucu sol bölgemden yaralandım değerli hocamın yapmış olduğu başarılı ameliyat sonrasında az hasarla sağlığıma kavuştum değerli hocamdan Allah razı olsun

Konum: Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

17 Aralık 2022 yılında Şırnak’ta bir operasyon esnasında Eyp( El yapımı patlayıcı) infilak etmesinden dolayı sol kolumda 4 adet parçalı kırık ve sinir hasarı rahatsızlıkları meydana geldi değerli hocamın yapmış olduğu ameliyat sonrası kolum şuan çok iyi durumda bu başarılı ameliyattan dolayı değerli hocama ve ekibi sayesinde oldu

R
Konum: Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

Yaklaşık 2 yıldır çaresiz kalmiştim gitmedigim doktor yer kalmadı Erkan hocamı tavsiye ettiler Erkan hocamla yeniden hayata tutundum hastalarıyla çok ilgili yakından ilgilenen değerli hocamız Allah'ım başarisini daim etsin görevini severek aşkla yapıyor Rabbim ne dileği varsa kabul etsin bana 12 saatlik damar nakli kök hücre nakli ve kemik nakli başarili bi operasyonun yaptı başarilarin devamıni diliyorum

Konum: Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

Trafik kazası geçirince, Gata acil servisine başvurdum. Yapılan tetkikler de omuz üst kısmında (humerus) 4 parçalı kırık tespit edildi. Çok şanslıyım ki ameliyatıma Erkan hoca girdi. Dr. bey gerek ameliyat süreci gerek iyileşme ve takip sürecinde çok yakından ilgilenerek sürekli bilgilendirme yapmıştır. Erkan hoca hasta ilişkileri çok güzel candan ve samimi bir doktor dur. Her hastanın olmasını istediği bütün özellikleri barındıran bir insandır. Sayın Dr. Erkan bey çok saygılarımı sunuyorum. Allah razı olsun. Yolu her daim açık olsun. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

2023 temmuZ da kurban bayramında Vurulmam sonucu kolumda oluşan sinir kopması elimi kullanamama sıkıntısı yaşamıştım hareket dahi ettiremiordum kaç tane doktora göründüysem hiçbiri teşhis koyamadı allah bin kere razı olsun erkan hocamla karşılaştım hemen ameliyata aldı bacağım dan 18 sinir alıp koluma koydu ameliyat sonrası her ay kontrol etti ameliyat olalı 10 ay oldu ve erkan hocamın zamanında yaptığı müdahaleyle şuan elimi kullanabiliyorum elimin hareketleri yerine geldi bu bölümde doktor arayanlara kesinlikle erkan hocamı tavsiye ediyorum iyi ki karşılaştım herşey için allah razı olsun hocam.

Konum: Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

Ağustos 2023 tarihinde sol el bileğimdeki skafoid kemiği kırığı şikayeti neticesinde Erkan Hocamla tanıştım. Aynı hafta içerisinde yapmış olduğu ameliyat sonucunda el bileğimi eskisi gibi kullanır hale geldim. Hocama ilgi alakası ve sonrasındaki takibi açısından çok memnun kaldım.

Z
Konum: Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu

25 Ağustos'ta parmağım eklem yerinden kırıldı, İstanbul'da en erken muayene randevusu için üç hafta sonraya tarih veriliyordu, zaman kaybetmemek adına gidebileceğim şehirlerdeki doktorları araştırırken Doktor Bey'e denk geldim. Geçmiş ameliyatlarındaki başarı oranı ve hasta takibi memnuniyetinin yüksekliğinden dolayı Erkan Sabri Ertaş hocama muayene randevumu aldım. Süreç boyunca ilgi ve alakası fazlasıyla yüksekti. Attığım her mesaja, sorduğum her soruya sabırla ve ilgiyle cevap verdi. Ameliyat sonrası evime geri döndüm, uzakta bile olsam tüm kontrollerimi eksiksiz olarak takip etti, kırık kaynadıktan sonra eklemi tekrar aktifleştirmek için egzersizler gösterdi, fizik tedavi yönlendirmeleri yaptı. Her aşamada çok fazla yardımcı oldu ve tavsiyelerini iletti.
Doktor Bey; çok bilgili, anlayışlı ve fedakar olmasının yanı sıra fazlasıyla mütevazı. Emeği çok, hakkını ödemem mümkün değil, kendisinden ve süreç boyunca emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

R
Konum: Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

06.11.2023 tarihimda iş yerinde sağ işaret parmağımı makineye kaptırdım gittiğim hastanelerde dikemeyiz dediler sonra hocamızla tanıştık gerekli bilgileri verdi sonra hemen ameliyata aldı gece 2 de girdiğim ameliyat yaklasi 4-5 saat sürdu ve parmağımı dikti hastanede bir hafta yattim sürece bütün kontrolleri ve pansumanı bizzat kendisi yaptı ciktikdan sonra duzelli olarak kontrollere gittim şuan gayet iyi parmağım

Konum: Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

Değerli Erkan hocam iyi ki sizinle tanışmışız şeker hastalığı annemin ayağına vurdu ve topugunu ameliyatla almışlardı bacağından ampute olacak diye korkarken derdimize çare oldunuz siz olmasaydınız belkide ayağını kaybedecektik sayenizde çok şükür doku nakli ve yoğun bir tedavi sonunda annemi tekrar ayağa kaldırıp yürüttünüz ellerinize emeklerinize sağlık iyiki varsınız bundan sonraki kariyerinizde başarılar diliyorum

Konum: Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

Ben Ercan Ayduğan 01.09.2023 tarihinde elimden vurularak sayın hocam Erkan Sabri Ertaş'ın hastası olarak geldiğimde elim tabiri caizse paramparça idi başta görünen elimin sakat kalma olasılığı çok yüksekti ama sayın hocamın tecrübesi ve ilgisiyle şuan elimi parmaklarımı oynayabiliyorum Allah ailesini ve kendisini korusun Böyle hocalarımıza insanlığın ihtiyacı var