İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Hasta
Telefon numarası doğrulandı
İdrar yolu iltihabı şikayetiyle gittim. Kendirinden önce pek çok üroloji doktoruna gitmiş ve aylardır netice alamamıştım.Hastasını Çok iyi dinleyen, çok saygılı, kibar, mesleğinde çok profesyonel ve iletişimi de oldukça güçlü bir doktor. Kafamda bir soru işareti bırakmadan her detayı değerlendirip, çok isabetli bir tedavi uyguladı. Çok kısa sürede iyileştim.
s....k
Telefon numarası doğrulandı
Kendisine bugün böbrek taşı şikayetiyle gittim sorduğum tüm soruları güler yüzü ve tatlı diliyle cevapladı. Yazdığı ilacın ise ağrılarımı kesmesi 10 dakikayı almadı. Yatıp kalkıp dua edeceğim birisi. Umarım meslekte onun gibi doktorlar çoğalır mesleğini hakkıyla yapan biri
Erkan Sönmezay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Sönmezay, Üroloji.
Erkan Sönmezay adresi nerede?Erkan Sönmezay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Sönmezay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Sönmezay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erkan Sönmezay hangi dilleri konuşuyor?Erkan Sönmezay ile Türkçe, İngilizce, Bulgarca dilinde konuşabilirsiniz.
Erkan Sönmezay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Sönmezay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Sönmezay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkan Sönmezay hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erkan Sönmezay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatih civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar