Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Z
ze...n
Telefon numarası doğrulandı
Doktor Bey çok kibar ve iyi birisi. Karizmatik ayrıca.Keşke her doktor onun gibi olsa. Moralim o kadar bozuktuki gittiğimde hem babalık hem doktorluk yaptı Allah razı olsun.
me...t
Telefon numarası doğrulandı
Doktor Beyin herkese bir iyilik yapmışlığı var. Bisiklet çalan çocuğa belki bir daha çalmaz diye bisiklet aldığını, roman bir hastasına karlı bir havada sırtındaki paltosunu çıkarıp verdiğini biliyorum. Bunları da reklam kokmadan gizlice yapar. Adam gibi adamdan bir fazlası gariban dostu çokta iyi bir hekim . Benim yazdığımı bilse burnumdan getirir maazallah. Allah onun gibileri eksik etmesin başımızdan
Erkut Ragıp Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkut Ragıp Bulut, Adli Tıp.
Erkut Ragıp Bulut adresi nerede?Erkut Ragıp Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195 Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkut Ragıp Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkut Ragıp Bulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erkut Ragıp Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkut Ragıp Bulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkut Ragıp Bulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkut Ragıp Bulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erkut Ragıp Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.