Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
hi...n
28.02.2020 tarihinde safra kesesi ameliyatımı doktor Erol AYDIN bey yaptı kendisi gayet güleryüzlü, işinin ehli bir insan, ameliyatta hiç bir problem yaşamadım, kendisine sorduğum sorularda çok açıklayıcı ve güleryüzlü cevap verdi, ameliyat olmak isteyenlere tavsiye ediyorum, kendisine çok teşekkür ederim
bi...
11 Ekim 2019 tarihinde kolon ca tanısı ile erol hocama ameliyat oldum işini en iyi şekilde yapan ilgili bir Dr allah razı olsun elleriniz dert görmesin yolunuz açık ilminiz daim olsun hocam.
Daha önce gelinimiz ameliyat olmuştu Erol Bey'e.Ben ve eşim de gittik. Memnun kaldık.Bir durum olduğu zaman sordukları zaman ben direk Erol Bey'i tavsiye ediyorum.Sağolsun destek oldu bize. Yanına gittiğiniz zaman konuşabiliyorsunuz.Derdinizi anlatabiliyorsunuz.Bişeyden şikayetçi olduğum zaman konuşup kendisinden fikir alabiliyorum.Biz çok memnunuz.Herkesede tavsiye ediyoruz.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim.Memnunum.Bir doktorun hastasına güven vermesi çok önemli.Erol Bey bana güven verdi ve cesaretlendim. Tedavim hala devam ediyor.Kendisine teşekkür ediyorum.Gitmek isteyenlerede tavsiye ediyorum.
g.....
Araştırarak gittim.İnternetten üzerinden tecrübeli olduğunu gördüm.İlgilerinden dolayı ve hastasıyla ilgileniyor olması beni memnun etti. Tabi ki iyi muayene ediyor. Ameliyatım gayet güzel geçti.Bana değer verdi.Memnun kaldım.Herkese de tavsiye ediyorum.
g.....
Daha önce bu doktora ameliyat olan arkadaşlarım vardı.Onlar tavsiye ettiler.Bende biraz eğitim bilgilerini deneyimlerini araştırdım .Bana tatmin edici geldi.Safra kesesi ameliyatı oldum. Memnunum. Çabucak kalktım.Böyle bir doktor görmedim.Ameliyatım başarılı geçti. Neyin ne olduğunu açık açık anlatıyor. Takibi de güzel.Sorduğum bütün sorulara cevap alabildim.Memnunum kendisinden.
Tesadüfen gittim.Hastanede iki cerrahın olduğunu söylediler.Erol Bey'i tercih ettim.Çok memnun kaldım.Allah razı olsun kendisinden.Muayenede de ilgilendi ameliyattan sonra da ilgilendi.İnsanlığıda çok güzel.Ağrım sızım kalmadı.Çok memnunum.Herkesede tavsiye ederim.
Tavsiye üzerine gittim kendisine.Doktorumdan memnunum.2 hasta yönlendirdim kendisine.Yengemin ameliyatını da Erol Bey yaptı .Gereken ilgiyi ve alakayı gördüm.Kişilik olarak 10 numara.İşinin ehli olduğunu gördüm. Ben çok memnunum her konuda.İşini iyi takip ediyor.Ameliyat sonrasındaki takibi de güzel yapıyor.Memnun kaldım.Herkese de tavsiye ederim.
t.....
Tesadüf üzerine gittim.İyi bir doktor gereken hizmeti verdi. Çok mutlu oldum.Kolon kanseri hastayısydım.Ameliyat oldum.Her türlü yaklaşımıyla, becerisiyle yetenekleriyle, insanlığı ile mükemmel bir doktor.Allah razı olsun.Bana çok yardımcı oldu.Zaman zaman hala görüşüyoruz kendisi ile.Herkese de tavsiye ediyorum.
p.....
Referansla kendisine gitmiştim.Başka bir hastası operasyon geçirmiş ve çok memnun kalmıştı.Onun önerisi ile gittim.Ben kendisinden çok memnunum.Eşimde kendisinin hastası. İyi bir cerrah.Eşim de küçük bir operasyon geçirdi. Ben varis ameliyatı oldum.Herşeyden önce güven veriyor. Ameliyata girmeden önce artıları, eksileri herşeyi paylaşıyor hastası ile.Her konuda elinden geldiği kadarıyla yardımcı oluyor.Samimi bir doktor.Kendisini herkese tavsiye ediyorum.
Erol Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erol Aydın, Genel Cerrahi.
Erol Aydın adresi nerede?Erol Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erol Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erol Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erol Aydın hangi dilleri konuşuyor?Erol Aydın ile İngilizce, Bulgarca dilinde konuşabilirsiniz.
Erol Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erol Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erol Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erol Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Erol Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erol Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Erol Aydın, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Erol Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Fatih bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Fatih bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar