Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40, Şahinbey
ze...p
Anlayisli sabirli ve ilgili bir o kadarda genis gonullu isinin ehli doktorumuza tesekkurlerimizi borc biliriz
mi...r
çok sabırlı çok anlayışlı çok bilgili özenli davranıyor hastalarına karşı cerrahpaşadan ihtisaslı mesleki kariyeride çok iyi
te...r
ben yıllarca pskolog ve pisikiyatri doktorlarında tedavi gördüm genelde yurt dışında k.maraşta çok zor bir durumdayken uzm dr erol bozhüyük kün yanınna gittim ve ban lazım ilaçları yazdı kendileri ve şu an birazda olsa rahatladım umarım böyle devam eder ve sorunlarımı uzm doktor erol bozhüyük tarafından çözülmesinıi bütün kalbimle inanıyor ve güven iyorum çünkü şu an çıkmaz psikolog sorunlar ve çeşitli sorunlar içerisindeyim şimdiden kendisine teşekkürler ederim ve bu mesaşımı umarım kendilride okurlar saygılar tevfik gülnar
Erol Bozhüyük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erol Bozhüyük, Psikiyatri.
Erol Bozhüyük adresi nerede?Erol Bozhüyük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erol Bozhüyük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erol Bozhüyük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erol Bozhüyük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erol Bozhüyük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erol Bozhüyük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erol Bozhüyük hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Erol Bozhüyük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Psikiyatristler
Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler