Genel Cerrahi Randevusu
Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi
Laparoskopi
Paşaalanı Mah. 128 Sok.No:11, Balıkesir
Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi
Hemoroid / fistül şikayetinden dolayı ameliyat olduğum şeker tadinda doktor. Sağolsun kendisi çok ilgilendi birçok sorumuza kesintisiz cevap verdi. Eğer hemoroid / fistül şikayetiniz var ise mabadinizi rahatlıkla emanet edebilirisiniz.
şe...z
Dr Erol onal
Ne zaman istesem her zaman yanımızda olduğun ve oğlumun ameliyatında bize gösterdiğin ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Yine abiliğini gösterdin. Allah razı olsun sana uzun ömürler versin, çocuklarına birlikte.
di...l
Kendisine tesadüfen gitmiş olmamıza rağmen, son derece insalcıl, son derece iletişime açık ve alçak gönüllüğü ile hayran bırakan örnek bir doktor. Yaptığı her işlemi tek tek hasta yakını olan bize açıklaması çok güven verici. Hocam teşekkürler
em...k
ben 20 yıldır tanıyorum tek kelime her hastanın isteyeceği dr
f.....
1994 den beri tanıdığım bir doktor.Doktor olan bir abimin tavsiyesi ile kendisine gitmiştim. Beni doğru yönlendirdiği ve gerekli önlemleri almama yardımcı olduğu için kendisine çok teşekkür ederim.
he...i
işini ve insanların degerini bilen çok iyi bir cerrah .
co...k
verdiği hızlı karar ve zamanında yaptığı müdahale ile o'na bir can borçluyuz.tedavimizin bitiminden sonra bile hastasının durumuyla ilgilenmesi ,yol ,göstermesi bizi çok rahatlattı.güvenimiz sonsuz.ayrıca hastane personeli harika insanlardan bir araya gelmiş kendimizi evimizde hissettik.SEVGİ hastanesine,özelikle doktorumuza sonsuz teşekkürler...
Erol Önal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erol Önal, Genel Cerrahi. Size Erol Önal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Laparoskopi.
Erol Önal adresi nerede?Erol Önal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşaalanı Mah. 128 Sok.No:11 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erol Önal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erol Önal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erol Önal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erol Önal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erol Önal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erol Önal hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Erol Önal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erol Önal hangi sigortaları kabul ediyor?Erol Önal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Şeker Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar