Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

Konum: Denizli Özel Sağlık Hastanesi Diğer

Annemin imtemsiz kilo kaybı ve kas küçülmesi için başvurduk kendisine çok iyi ilgilendi ve çok doğru yönlendirdi bizi.İnsan olarak da çok sevdik.

Konum: Denizli Özel Sağlık Hastanesi Diğer

Nadir görülen bir bel fıtığı vakası ile mücadele içerisindeyken kendisi ile yollarımız kesişti. Hastaya ilk müdahelesi, hastanın anlayacağı dilden durumu izah etmesi, daha önceki vakalar ile kıyaslayarak gidebileceğimiz noktayı bana göstermesi, doğru teşhis ve tedavi yöntemleri ile süreci yönetmesi ve daha da önemlisi GÜLER YÜZLÜ halinden hiç taviz vermeyen bir doktor olması sebebiyle bu platformlarda övgüyü sonuna kadar hakeden bir doktor. Sayesinde 5 dk oturamaz haldeyken, 6. Günde mesleğime (öğretmenlik) geri döndüm. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.

C
Konum: Denizli Özel Sağlık Hastanesi Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

Uzman Doktor Erolnbey le boyun fıtığı tedavi sürecimde tanıştım.Bilgisi ve donanımıyla çok güven veren bir doktor muayene sırasında deraylı bir şekilde tedavi anlatıp tedavi sürecşnde de çok şlgiliydi .kibarlığı ve nezaketi için kendşsine ve ekip arkadaşlarına tesekkür ederim

erol bey bizim aile doktorumuz oldukendisi önce insan olarak çok iyi bir doktor sonra doktor olarak süper bir doktor bana başa doktorların sonuçları soruyorum söylüyor başka dokt. baştan savma bakıyor herkese tavsiye ederim birgül

ben bu doktoru çok sevdim...uzun uzun bana emar ve bete filmimi anlattı ..cahil olmama rağmen biyerlerde bişey var onu anladım..ama çok konuşuyor ve krem çalmıyor heç.

Profili düzenle veya yönet