Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
i̇...t
4 aylık hamileyim başlangıçtan beri ertan çelikle devam ediyoruz ve gerçekten hiçbir doktorda görmediğim ilgi alakayı Ertan beyde gördüm eşimde bende çok memnunuz o pozitifliği güler yüzü ilgisi ve bilgisi ile koşulsuz kendimi ve bebeğimi emanet edebileceğim bir doktor teşekkürlerimi sunarım .
e....t
Tavsiye üzerine gittiğim ama şiddetle tavsiye edebileceğim bir doktor.. gittiğimde endişelerim var di konuşmasıyla açıklamalarıyla ilgisiyle içimi rahatlatan bir doktor.. bundan sonra doğumuma kadar başka bir doktora gitmeyecek olmamın sebebisiniz ertan bey allah razı olsun
fa...
4 aylık hamileyim ve bazı endişelerim vardi tavsiye uzerıne gittim tesadüfen ve beni rahatlatıp konuyla ilgili bilgilendirmeyi cok guzel yaptı Ertan bey. Ultrasonda tüm herşeye detaylı bir sekılde baktı ve her detayı aktardı. Gercekten tecrubelı, ilgili, hastasını anlamaya calisan bir doktor. Iyıkı tanımışım dediğim bir doktor oldu ve bundan sonra onunla devam etmeyi düşünüyorum. Sabırlı, kibar ve anlayıslı olusu cok hosuma gitti. Hıc dusunmeden gıdın derim..
ş...
İyi ki tanımış dediğim Harika bir insan Harika bir hekim. Tavsiye üzerine gittim. O kadar memnun kaldım ki... Hastasını dinleyen hassas bir doktor. Çok istediğim halde Bebeğim ters olduğu için normal Doğum yapamadım. Bence dönmeyeceğini bildiği halde bana saygı duyduğu için 40 hafta bekledik hatta daha beklemek istedim bana riskler anlattı. Normal Doğumun benim ve bebek için riskli olduğunu o zaman üzülsem de iyi ki onu dinlemişim diyorum. Daha sonra benim durumunda olan bir arkadaşım normal Doğum yaptı. O kadar zor bir Doğum olmuş ki vakumla müdahale etmek zorunda kalmışlar. İyi ki güvenmişim Ertan Bey diyorum. Ertan beyin ultrasonda görüp dediği gibi 2.5 yaşında sempatik bir kızım var. Sizi seviyoruz Ertan Bey ♀️
a....a
Ben ilk defa hamilelik dönemindeyim mesela benim sorularıma tam net cevap veren bir doktor herkese tavsiye ediyorum mesaj atıyorum zor durumda kaldığım da hemen dönüyor bana bence diğer doktorlara gitmeyin Ertan bey diyorum herkese ilk tecrübem direk düşünmeden doktora gittim her şeyi anlatıyor ilgi alaka mükemmel bu sene doğum yapacağım inşallah ilk bebeğimi alacağım Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah
bi...a
Eren'in annesi;
Sorunlu geçirdiğim üç hamileliğimde desteğini ve ilgisini hiç esirgemeyen, 2002 yılında biricik oğlumu kucağıma almama vesile olan doktoruma sonsuz teşekkürler...
se....
Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Ertan Çelik'e birkaç arkadaşımın tavsiyesi ile gittim fakat hiç memnun kalmadım. İki kere gittim ikisinde de durum aynıydı. İlgisiz ve zorunlu olmasa bir dakika o muayenehanede kalmazmış izlenimi veriyor. Sorduğum bazı sorulara ters ters cevap verdi ikisinde de. Örneğin antibiyotik kullandığım için endişeli olduğumu söyledim. Kullanmadan önce düşünecektin bunu(bir önceki doktorumun önerisi ile kullanmıştım), artık endişelenmenin bir manası yok dedi. Ben de kendisine daha profesyonel bir açıklama beklediğimi söyledim. Bir sonraki gidişimde düşük tehlikesi geçiriyordum, bunun endişesini azaltmak bir yana konuşma tarzıyla daha da sinirlendirdi beni.
be...l
4 aylık hamileyim ertan beye bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ve çok memnun kaldım.. Hamileliğimin 3. Ayında üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim bebeğim risk altındaydı sağ olsun ertan bey çok yardımcı oldu bana gereken desteği gösterdi.. Allh ondan razı olsun çok şukur bebeğim de bende şuan çok iyiyim.. Ertan beye emekleri için çok teşekkür ederim
ta...r
Ertan beye çok teşekkürler onunla bir kız evladımızı dünyaya getirdik.Mükemmel bir doktor çevreme de kendisini tavsiye ediyorum.
es...n
ben ertan beye geçen akşam tesadüfen denk geldim gerçekten mükemmel bir doktor çok güzel ilgilendi özelde bile böyle ilgilenmiyorlar kendisine çok teşekkür ediyorum ve diğer doktorlarımızada örnek olmasını diliyorum
Ertan Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertan Çelik, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ertan Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Dilatasyon Ve Kürtaj.
Ertan Çelik adresi nerede?Ertan Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tepekum Mahallesi Beyhekim Sokak No:18 Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertan Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertan Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ertan Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertan Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ertan Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ertan Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Ertan Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları