Op.Dr.Ertan İzgiç 2010 yılı Kasım ayından beri kendi kurdukları Özel İzmit Kadın Sağlığı ve Doğum Merkezi’nde çalışmakta olup, 2012 tarihinden itibaren yine kendi kurdukları Özel Cihan Hastanesi’nde yarı zamanlı olarak çalışmaktadır.
Kısırlık
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Tümünü gösterHizmetler
Doğum Kontrol
G Noktası Büyütme
Kısırlık
Özel İzmit Kadın Sağlığı Ve Doğum Merkezi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Özel İzmit Kadın Sağlığı Ve Doğum Merkezi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Menapoz
Vajina Estetiği
Vajinismus Tedavisi
İnfertilite ve Tüp Bebek
mu...ç
Gerçekten çok güler yüzlü çok olumlu bir insan pozitif enerji yayıyor gittigimizde. O kadar olumsuz doktordan sonra onunla yoluma devam etmek daha mantıklı olucak. 1 aylık hamileyim bu gün öğrendim beni çok rahatlattı tavrıyla konuşmasıyla olumlu kelimeleriyle gerçekten muhteşem bir doktor . Kaygılarını yok ediyor.
kü....
Mukemmel insan..cok seviyorum kendisini ilgisini ve tabii ki bilgisini..bende tasiye uzerine gitmistm ve herkese tavsiye ediyorum.ilk dogumumu ilk heyecanmi sayesinde kusursuz yasadik..iyi ki varsnz hep varolun :)
mi...r
Bn merve cetin ertan beyden çok memnunum ona çok teşekkür ediyorum onun sayasinde oğlumu kucağıma aldım harika bir insan kendisi onun anlayışı ve güler yüzü yeter
di...ş
Ertan bey sorunlu hamılelıgımde kendısınden memnun kaldıgım ızmıtte gercektn tek gecebılecegım tek doktorsunuz hasta sirkülasyonnuz harika güleryüzünüz anlayısınız detaylı ıncelmenızle karsınızdakı hastayı gayet memnun edıyosunuz hala dogumumu yapmadım ama memnunıyetımı dıle getırmek ıstedım :)
he...i
ertan bey cok ıytı bı doktor gercekten cok memnun kaldım herkese tavsiye edıyorum herkesınde gıtmesını cok ama cok tavsıye edıyorum tessekkurler ederım doktoruma:)
di...ş
5 yıldır panik atak hastasıyım ve tedavi görüyorken,hamile kaldım..Benim gibi bu durumu yaşayanlar için, hamilelik ve doğum malesef ki ürkütücü bir süreçtir..Hamile kaldıktan sonra,yaşadığım panik ataktan dolayı ,asla sağlıklı bi doğum yapamıyacağım sanıyordum..ertan beyden önce en az beş doktora gittim..Bu durumu anlattım,ne yazık ki benim için çok zor olan bu durumu ciddiye almadılar.Ertan beye gittiğimde 4 aylık olmuştu bebeğim..Umutsuz ve mutsuz bi şekilde durumumu ertan beye anlatmaya başladım..Ertan bey beni dinledi...'anlıyorum 'dedi..o an içimi bi mutluluk kapladı..hamile olduğuma sevindiğim ilk o andı..onun mesleki başarısına kimse laf söylemez bence..Benim doğumum muayenelerim ertan bey sayesinde çok güzel geçmiştir..Çevremde arkadaşım, eş, dost ,kim varsa,herkes ertan beyle tanıştırdım.Hepsi ertan beyden çok memnun.bu yorumu çok uzattım farkındayım :)yani diyorum ki,..Benim gibi panik atak okb vs olan bayanlar Aradığınız doktor bence,ERTAN İZGİÇ..,Alanında çok iyi doktorlar olabilir ama, maharet bizim gibilere doğum yaptırabilmektir..ERTAN BEY ,SİZİN DOKTORLUĞUNUZ KADAR İNSANLIĞINIZ İÇİN BEN VE SİZE GELEN TÜM TANIDIKLARIM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...
hi...r
ertan bey mesleğinde gerçekten çok başarılı bi doktor zor bir hamilelik geçirdim önce ALLAH sonra onun sayesinde oğluma kavuştum kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
kü...a
ertan bey kendi alanında çok iyi doktor tavsiye ederim
ze...a
Bir hastanın veya hamilenin en çok ihtiyaç duyduğu şey güleryüz ve karşısındakine sorduğu sorula net cevaplar alabilmesidir.Bunlar Ertan Bey'de var ve daha fazlası var.KEsinlikle tavsiiye ediyorum...
ba...t
ben syn.Dr.Ertan İzgiç gibi bir doktor daha tanımadım bence mesleğini en iyi ve layıkıyla yapan bir doktor türkiyenin böyle doktorlara ihtiyacı var...
Ertan İzgiç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertan İzgiç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ertan İzgiç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Vajina Estetiği, G Noktası Büyütme, Vajinismus Tedavisi, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Menapoz, Kısırlık, Doğum Kontrol, Tüp Bebek, İnfertilite ve Tüp Bebek.
Ertan İzgiç adresi nerede?Ertan İzgiç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cedit Mah. Halit molla Sokak No:7 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertan İzgiç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertan İzgiç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ertan İzgiç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ertan İzgiç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ertan İzgiç hangi dilleri konuşuyor?Ertan İzgiç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ertan İzgiç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertan İzgiç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ertan İzgiç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ertan İzgiç hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ertan İzgiç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ertan İzgiç hangi sigortaları kabul ediyor?Ertan İzgiç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çayırova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Darıca Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bitlis Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (8)İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları