Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40, Şahinbey
sa...r
Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Damar daralması rahatsızlığım vardı. Beni hiç yormadan teşhisini koydu. Anjio ile tedavimi yaptı. Allah'ın izniyle kendisinin sayesinde tedaviden başarılı bir sonuç aldım. Yüce Allah elinden şifa vermeyi eksik etmesin. Allah sağlıklı ve sıhhatli ömürler versin. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerine olsun.
ne...7
İsmim nermin pınar.Harika Dr benim sağ sahdamarim tam tıkalı sol taraf yüzde.80.tıkandı çok riske girmişti ertan hocaya gittim stent taktı çok iyi geçti çok ilgili Çok başarılı mükkemel bir Dr.03.02.2018
c.....
on numara bir doktor beni özel hastanelerden gidip gelmekten kurtardı çok sevecen kararlı bir an önce kesin tedavi yanlısı bir hekim şiddetle tavsiye ediyorum kalp rahatsızlığı bulunanlar faydalansın 1ay sonra kontrolüne ğideceğim
Ertan Vuruşkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertan Vuruşkan, Kardiyoloji.
Ertan Vuruşkan adresi nerede?Ertan Vuruşkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertan Vuruşkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertan Vuruşkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ertan Vuruşkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertan Vuruşkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ertan Vuruşkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ertan Vuruşkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ertan Vuruşkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar