1 aralik 2022 tarihinde esimi akciger ameliyati yapti mutevaziligiyle karakteriyle basarisiyla harika bir doktor biz cok memnun kaldik ne sordugsak cevabini verdi Ertan hocamiza alaninda basarilar diliyorum gönlü guzel iyi niyetli harika bir doktor...
i̇...n
2ekim2020 de 6kaburgası kırılan annemi ameliyat etti ön üç kaburgasına pilatin takıldı
Çok ilgili mesleğinde çok iyi ALLAH razı olsun biz hocamdan çok memnun kaldık.24 Kasım 2020 de son kontrolümüzde gittik.röntgen çok iyi Annem büyük bir ameliyat geçirdi.ALLAHA şükür şu an işlerini görebiliyor.Hocam yolunuz bahtınız açık olsun ALLAH yar ve yardımcınız olsun biz sizden memnunuz.
Çok ilgili ve alanında çok başarılı bir doktor. Allah razı olsun abimin akciğerinde pnömotoraks nedeniyle ameliyatını gerçekleştirdi. 11 gün boyunca hastanede kaldık. Çok ilgili bir doktor
il...5
Dr ertan bey hastalarıyla insan ayrımı yapmadan çok iyi ilgilenen gönlü güzel çok iyi bi insan. Ben kaza geçirip ağır yaralandım. Hayati tehlikem çok yüksekti. Balıkesir şehir hastanesinde dr ertan beyle karşılaştırdı RABBİM bizi. Öyle ağır yaralanmadan sonra kendimden ümidimi kesmişken ertan bey sihirli degbek gibi geldi bana. İyimserliğiyle öyle güzel ilgilendiki benimle iyileşceğimi inandırdı beni. 38 gün hastanede yattıktan sonra doktorumuzun sayesinde çok iyi sağlıklı bi şekilde taburcu oldum çok şükür. Ertan bey gibi doktorlarımız eksik olmasın hiç hayatımızdan. Sonsuz teşekkürler sağlıklı günler dilerim.. Alpay AYDOĞDU
Ertan Yaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertan Yaman, Göğüs Cerrahisi.
Ertan Yaman adresi nerede?Ertan Yaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziosmanpaşa Mahallesi 209. Sokak No:26 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertan Yaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertan Yaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ertan Yaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertan Yaman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ertan Yaman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ertan Yaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ertan Yaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.