Genel Cerrahi Randevusu
Genel Cerrahi Randevusu
Türkkuyusu Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:60/1, Bodrum
Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi
Rutin genel cerrahi vakaları yanında özellikle onkolojik cerrahi, meme cerrahisi, tiroid cerrahisi ve laparoskopik cerrahi ( Anti-reflü ameliyatları, Kolorektal cerrahi, Kolosistektomi ve fıtık ameliyatları) sık yaptığım ameliyatlardır.
Diagnostik ve girişimsel sindirim sistemi endoskopisini de aktif olarak yapmaktayım.
Kendi yaptığım ameliyatlar dışında cerrahi bakış açımı ve nosyonumu geliştirmek için Kadın hastalıkları, Kalp damar cerrahisi, üroloji ve beyin cerrahisi bölümünde de yardımcı doktor olarak ameliyatlara girdim, bu bana ameliyatları planlamamda ve cerrahi yaklaşımımda çok büyük katkı sağladı..
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
in...k
Telefon numarası doğrulandı
benim ve annemin troid CA ameliyatlarını başarılı bir şekilde gerçekleştiren, güleryüzü ve hafif eliyle canımızı acıtmayan ama sonra istanbuldan giderek bizi üzen çok ama çok değerli doktorum sizi herzaman sevgiyle anıyoruz...
be...r
Telefon numarası doğrulandı
Hem hekim hem de insan olarak süper. Bir sağlıkçı olarak kendinizi teslim edebileceğinizi temin ederim.
be...r
Telefon numarası doğrulandı
Ertuğrul Yaltı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertuğrul Yaltı, Genel Cerrahi. Size Ertuğrul Yaltı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu.
Ertuğrul Yaltı adresi nerede?Ertuğrul Yaltı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkkuyusu Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:60/1 Bodrum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertuğrul Yaltı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertuğrul Yaltı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ertuğrul Yaltı hangi dilleri konuşuyor?Ertuğrul Yaltı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ertuğrul Yaltı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertuğrul Yaltı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ertuğrul Yaltı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ertuğrul Yaltı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ertuğrul Yaltı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bodrum civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar